İstanbul'da IŞİD operasyonu: Yabancı uyruklu 50 gözaltı var..


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
İstanbul'da IŞİD operasyonu: Yabancı uyruklu 50 gözaltı var..

Son dakika haberi İstanbul'da radikal dinci terör örgütü IŞİD'e yönelik operasyon başlatıldı.. 10 ayrı ilçede düzenlenen operasyonda tamamı yabancı uyruklu 50 şüpheli gözaltına alındı.

Takip Et

Son dakika.. İstanbul genelinde, terör örgütü IŞİD’e yönelik 10 ilçede 14 adrese yönelik gece baskınları düzenlendi.

TAMAMI YABANCI UYRUKLU 50 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI 

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Maltepe, Silivri, Fatih, Başakşehir, Küçükçekmece, Bayrampaşa, Zeytinburnu, Pendik, Güngören ve Beylikdüzü’nde daha önceden belirlenen 14 adrese yönelik yapılan operasyonda tamamı yabancı uyruklu 50 kişi yakalanarak gözaltına alındı.
Geçmiş dönemlerde çatışma bölgelerinde IŞİD saflarında bulunduğu belirtilen şüphelilerin halen İstanbul’da örgüt lehine faaliyetlerde bulunduğu kaydedilirken, şüphelilerin Vatan Caddesi’nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü Yerleşkesi’nde işlemlerini devam ettiği öğrenildi.DHA

FOTO: ARŞİV (2014 yılında bir grup 'İstanbullu Müslümanlar' adı altında Ramazan etkinliği düzenlemiş ve toplu halde namaz kıldıktan sonra cihat çağrısı yapmışlardı. O günlerde basında da geniş yer bulan bu etkinlikten çekilmiş bir foroğraftır.)

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin