İstanbul Bağcılar’da 6 katlı bina çöktü. Yaşlı bir amca kalıyordu!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
İstanbul Bağcılar’da 6 katlı bina çöktü. Yaşlı bir amca kalıyordu!

Bağcılar'da 6 katlı boş bina büyük bir gürültüyle çöktü. Binanın daha önce boşaltıldığı öğrenilirken, bir mahlle sakininin "Orada yaşlı bir amca kalıyordu, göçük altında kalmış olabilir.." zölerinin ardından itfaiye ekipleri arama kurtarma çalışmalarına başladı..

Takip Et

Edinilen bilgiye göre, bugün sabah saatlerinde içerisinde kimsenin yaşamadığı 6  katlı bina büyük bir gürültüyle çöktü. Binanın çökmesiyle gürültüyü duyan mahalle sakinleri panik içinde sokağa koştu. Binanın yerinde enkaz yığını gören vatandaşlar, durumu itfaiye ve polis ekiplerine haber verdi. Vatandaşların binada yaşlı bir adamın kaldığını iddia etmesi üzerine itfaiye ekipler enkazda arama çalışması başlatırken, polis ekipleri de enkaz çevresinde güvenlik önlemi aldı.

Binanın boşaltılması için daha önce uyarılarda bulunulduğu öğrenildi. İtfaiye ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları devam ediyor.  Bir mahalle sakini, “Orada kimsenin olup olmadığı belli değil. İkinci katta bir amca duruyormuş. Yalnız o binanın komple altı, çerçevesi, demirleri söküldü. Hurdacılar söktü. Zaten binadan sesler geliyordu. Binada kalan bir yaşlı amca vardı. O enkaz altında kalmış olabilir” dedi. DHA

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin