Irmak vahşetinde katil zanlısı Himmet A.'nın ablası şoke etti


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Irmak vahşetinde katil zanlısı Himmet A.'nın ablası şoke etti

42 yaşındaki komşusu Himmet Aktürk tarafından tecavüz edildikten sonra hunharca öldürüldüğü ortaya çıkan 3.5 yaşındaki Irmak Kupal'ın davasına Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı müdahil olacak. Kamuoyunda infiale yol açan korkunç cinayete ilişkin her geçen gün yeni detaylar da ortaya çıkıyor. Öz kızına cinsel tacizden cezaevine giren öz kardeşi Himmet Aktürk için ablası Necla Çezik'ten akıl almaz sözler: "O psikolojisi bozuk bir garibandı.. Benim kızıma da cinsel istismardan ceza evinde yattı, kardeşime iftira atıyor diyerek kendi kızıma inanmamıştım, şimdi inanmaya başladım.."

Takip Et

KATİL ZANLISI HİMMET A.'NIN ABLASI ŞOKE ETTİ

Korkunç cinayetin zanlısı Himmet Aktürk'ün öz ablası Necla Çezik Müge Anlı'nın hazırlayıp sunduğu programa katılarak olaya ilişkin soruları cevapladı. Himmet Aktürk tarafından cinsel tacize uğrayan 12 yaşındaki öz yeğenin annesi, aynı zamanda zanlının da öz kardeşi olan abla Necla Çezik, televizyonda ağabeyi Himmet A.'nın itirafı sonrası şoke girdiğini, anne ve babasının da hasta yatağına düştüğünü söyledi. Zanlının ablasıNecla Ç. sözleriyle izleyenleri ve stüdyodakileri çileden çıkarttı.

İLGİLİ HABER

Zanlının ablasından şok sözleri. "O garibanın biriydi.." 

"Bir kaç sene önce ağabeyim Himmet Aktürk benim küçük yaştaki kızıma cinsel tacizden hapis cezası aldı ve 1.5 yıl cezaevinde yattı, kızım dayısına iftira atıyor diye düşündüm, kızıma inanmadım, ağabeyim Himmet Aktürk, psikolojisi bozuk gariban birisi, hiç bana hissettirmedi, hiç beklemezdim.." 

BAKANLIK DAVAYA MÜDAHİL OLDU

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Manisa'nın Alaşehir ilçesinde 4 yaşındaki Irmak Kupal'ı öldüren zanlı Himmet A.'nın yargılanacağı davaya müdahil olacak.

Canavar ruhlu psikopat Zanlı Himmet Aktürk evinin önünde oynarken kaybolan ve yapılan aramalarda izine rastlanamayan 3.5 yaşındaki Irmak Kupal'ı tecavüz ettikten sonra boğarak öldürdüğünü katıldığı bir televizyon programında itiraf etmiş ve ardından da tutuklanarak, cezaevine gönderilmişti.

Kamuoyunda infial yaratan bu vahşi olayın ardından olayın yaşandığı ilk andan itibaren Irmak Kupal'ın acılı ailesine bakanlık görevlileri psikososyal destek vermeye başladı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı avukatları,3.5 yaşındaki Irmak'ı öldüren katil zanlısına karşı ailenin haklarının en iyi şekilde savunulması, zanlının üst sınırdan ceza almasının sağlanması için davayı bizzat takip edecek..(AA)

 

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin