Irmak bebeğin saç teli ve kan izleri 'canavarın' evinde bulundu


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Irmak bebeğin saç teli ve kan izleri 'canavarın' evinde bulundu

Türkiye yine bir bebek tecavüzü ve cinayetiyle karşı karşıya kaldı.. 3.5 yaşındaki Irmak Kupal bebek, Himmet Aktürk isimli canavar ruhlu bir şere..sizin tecavüzüne uğradı ve ardından hunharca öldürüldü. Katil zanlısı Himmet Aktürk'ün itirafının ardından evinde inceleme yapan polisler maalesef küçük çocuğun saç teli ve kan izlerini buldu..

Takip Et

Katil ve tecavüz zanlısı Himmet Aktürk, vahşi cinayeti şöyle anlattı: “Çocuğu eve getirdim. Tecavüz ettim. Elimle boğdum fakat nefes alıp verdiğini görünce bu kez pantolonumun kemerini çıkarıp boğazını sıktım. Çuvala koydum. Havanın kararmasını bekledikten sonra evimin ötesinde bulunan çöp konteynerine attım. Eve dönüp akşam yemeğimi yedim. Sonrasında 22.15’te evden çıkıp çuvalı attığım konteynere bakmaya gittim. Çöpte durduğunu görünce çuvalı sırtlanıp Sarıkız Çayı kenarındaki bağa gidip oraya gömdüm. Sonra tekrar eve dönüp derin bir uykuya daldım.”

EVDE SAÇ VE KAN İZLERİ

Polis, zanlı Aktürk’ün evinde yaptığı incelemede minik Irmak’a ait olduğu anlaşılan saç teli ve kan izlerine rastladı. Bu örneklerin, küçük kızın annesinin kan örneğiyle örtüştüğü belirtildi. Polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilen Himmet Aktürk, “canavarca hisle veya eziyet çektirerek öldürmek” suçundan tutuklandı.

AYAKKABISI BULUNDU

Tutuklanan Himmet Aktürk’ün küçük çocuğu gömdüğünü söylediği Sarıkız Çayı kenarındaki bağda arama çalışması başlatıldı. Aramaların hemen başında, vahşi cinayete kurban giden Irmak’ın ayakkabısına ulaşıldı.

Irmak Bebek Ayakkabısı bulundu, son durum

Acılı baba Bilal Kupal, aramalarda kızının ayakkabısı bulununca gözyaşlarına boğuldu.

3.5 yaşındaki Irmak Kupal cinayeti: Tecavüz edip elimle boğdum
21.10.2016

3.5 yaşındaki Irmak Kupal cinayeti: Tecavüz edip elimle boğdum

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin