İncisozluk.com sahibi Serkan İnci gözaltına alındı: Hayırdır İnşallah


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
İncisozluk.com sahibi Serkan İnci gözaltına alındı: Hayırdır İnşallah

İnci Sözlük'ün kurucusu Serkan İnci sosyal medyadan gözaltına alındığını söyledi. Peki, İnci Sözlük ve İncicaps'in kurucusu Serkan İnci kimdir, kaç yaşındadır..

Takip Et

İnci Sözlük'ün kurucusu Serkan İnci kişisel Twitter hesabından gözaltına alındığını duyurdu.

"Evden göz altına alındım, ifadeye gidiyoruz. Sabah 6, hayırdır inşallah bakalım" yazdı. İnci'nin gözaltına alındığı ile ilgili resmi kaynaklardan açıklama yapılmadı.

İncisözlük.com Serkan inci gözaltına alındı

İNCİ SÖZLÜK'ÜN KURUCUSU SERKAN İNCİ KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

İnci Sözlük'ün kurucusu olan Serkan İnci, Türkiye’de sosyal medya anlamında önemli atılımlarda bulunmaya devam ediyor. Peki İnci Sözlük kurucusu Serkan İnci kimdir, kaç yaşında? İşte hakkında merak edilenler!

Serkan İnci, 15 Haziran 1987 İstanbul’da doğdu. İlköğretim okulunu Orhan Sinan Hamzaoğlu İlköğretim Okulu’nda derece ile bitirdi. Ailesi Selanik göçmeni olan Serkan İnci çocuk yaşlarda internet ve bilgisayar ile ilgilenmeye başladı. İlk web sitesini 2002 yılında açtı. Ailesi tarafından asker olması yönünde baskı yapılan Serkan İnci hiyerarşik düzene karşı olduğu için sınavları bilerek yapmadı.

Serkan İnci, İnci Sözlük

İstanbul Anadolu Denizcilik Meslek Lisesi’nden mezun olduktan sonra mühendis olmak istiyordu. Mühendislik hayalleri gerçekleimese de kendisi kurduğu İncisözlük sayesinde oldukça ünlendi. 17 yaşındayken üniversiteyi yurt dışında okumaya karar veren Serkan İnci Varna Üniversitesi’ne kayıt yaptırdı.

2009 yılının aralık ayında inci sözlüğü kuran Serkan İnci bu sözlük ve incicaps oluşumu sayesinde Türkiye’de sosyal medya anlamında önemli atılımlarda bulundu. Kendisi hala İncisözlük ve buna ait markalarla uğraşan Serkan İnci,  İngilizce, Rusça, Bulgarca bilmektedir.

İncisozluk.com sahibi Serkan İnci gözaltına alındı

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin