İnce 'Pensilvanya'dan icazet aldın mı' diye sormuştu: Erdoğan'dan cevap


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
İnce 'Pensilvanya'dan icazet aldın mı' diye sormuştu: Erdoğan'dan cevap

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Akhisar mitinginde konuştu. Erdoğan, Cumhurbaşkanı Muharrem İnce'nin kendisine yönelik, 'Siyasete girmek için Pensilvanya'dan icazet aldın mı almadın mı..' sorusuna, 'Sen daha çıraksın, önce ispat etmen lazım..' diyerek cevap verdi..

Takip Et

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmalarından satır başları: 

"Bizim siyasetimiz daima hizmet siyaseti olmuştur. Biz milletimize efendilik taslamaya değil. Hizmetkar olmaya geldik. Bugüne kadar hep bu anlayışla çalıştık. 24 Haziran'da milletimizden yeniden hizmet için, yatırım için, proje için destek istiyoruz. Cumhurbaşkanlığı'nda şahsımı, Meclis'te AK Parti'yi desteklemeye hazır mıyız?

Bay Kemal'e ne diyordu? "Bir seçime girdin kaybettin, ikiye girdin kaybettin, üçe girdin girdin kaybettin, dörde girdin girdin kaybettin. Kaybettin, kaybettin, kaybettin.  Şu hale bak ya, kendisi aday olmuyor. Cumhurbaşkanlığına aday gösterdiği şahsı şu çağırışa bak. "Muharrem gel gel" diyor. Ve işi küçümsüyor. Seçim beyannamesini cumhurbaşkanı adayı okumuyor. Kim ediyor? Genel başkan ediyor. Bu işe ne kadar önem verdiğini gösteriyor.

Şimdi bir şey daha söyledi. AK Parti'yi kurarken Pensilvanya'ya gittin mi gitmedim mi? Şimdi İnce ben sana buradan nasihatte bulunayım. Sen siyasette daha çok çok çıraksın. Ama bir şey daha söyleyeyim. Siyaset dürüstlük ister. Senin genel başkanın yalancı. Ama sen de erkenden bir şeyler kaptın, başladın yalana. Benim Pensilvanya'ya giderek izin almak suretiyle AK Parti'yi kurduğumu söylersen bunu ispat etmen gerekir. Böyle bir şey de söz konusu değil. Sen madem ki böyle bir iddiada bulunuyorsun, ispat etmen gerekir. İspat etmezsen namertsin. 

Senin başkanın da, sen kendin de siz hangi partiyi kurdunuz ya? Yanımda olanlar varmış. Onları ben cevap vermeden açıklayamıyormuş. Ben cevap verdiğimde açıklayacakmış. Tamam ben cevabı verdim. Hadi açıkla. Ben kiminle gittim Pensilvanya'ya. Açıklamazsan namertsin. Demek ki yalanda genel başkanının yanında iyi yetişmiş."

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin