Eski İmam, sokak köpeğine tecavüz ederken yakalandı!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Eski İmam, sokak köpeğine tecavüz ederken yakalandı!

Kayseri'nin Kahyalı ilçesinde, Eski bir cami imamı olduğu iddia edilen 65-70 yaşlarındaki yaşlı adam, bir vatandaş tarafından boş bir arazide sokak köpeğine tecavüz ederken suç üstü yakalandı.. İnsanlık dışı olaya ilişkin görüntüler sosyal medyada kısa sürede yayıldı.. Hayvanseverler tecavüz zanlısı yaşlı adamın yakalanıp cezalandırılması için imza kampanyası başlattı..

Takip Et

Maalesef yine bir hayvana istismar haberi.. Akıllara durgunluk veren insanlık dışı olayın adresi Kayseri.. Hem ahlaki, hem vicdani hem de insani olarak topluma örnek olması gereken 70'li yaşlardaki bir din adamı tecavüz olayının yine zanlısı durumunda... Kadınlar, Bebekler, kız ve erkek çocuklar, kediler köpekler.. Tecavüz olaylarının günaşırı çoğalarak artması toplumu isyan noktasına getirmiş durumda. Vatandaş devletten, caydırıcı önlemlerin ve cezaların tecavüz zanlılarına uygulanabilemesi için gerekli adımların bir an önce atılmasını istiyor..

KAYSERİ'DEKİ ESKİ İMAMIN KÖPEĞE TECAVÜZ İDDİASI;

İddiaya göre, Kayseri'nin Kahyalı ilçesinde bir mahallede imam olarak görev yapan 65-70 yaşlarındaki yaşlı adam, bir vatandaş tarafından boş arazide sokak köpeğine tecavüz ederken suç üstü yakalandı. Tecavüz anlarını cep telefonu kamerasıyla anbean kaydeden vatandaş görüntüleri sosyal medyaya yükledi..

Kayseri köpeğe cinsel istismar
Sosyal medyaya yüklenen köpeğe cinsel istismar olayına ilişkin video görüntülerini, yayın politikamız gereği yayınlamıyoruz..

‘ÖZÜR DİLERİM AĞABEY ÖLDÜR BENİ. B.KUNU YİYEYİM'

Büyük tepki çeken görüntülerde, videoyu çeken kişinin ‘Ne yapıyorsun burada. Seni polise vereceğim’ diye küfür ettiği, şüpheli şahsın da ‘Özür dilerim ağabey. B.kunu yiyeyim, öldür beni’ dediği görüldü. 

İğrenç olay kısa sürede büyük bir tepkiye neden oldu.. Sosyal medyada tecavüz zanlısı yaşlı adamın yakalanıp cezaladdırılması için imza kampanyası başlatıldı.. 

BENZER BİR TECAVÜZ VAKASI KOCAELİ'DE MEYDANA GELMİŞTİ:

Geçtğimiz Ocak ayında yine bir sokak köpeğinin boynuna kemer bağlayıp tecavüz ederken yakalanan 82 yaşındaki N.C.'nin köpeğ tecavüz ettğine ilişikin görüntüler sosyal medyaya  yüklenmiş, gelen tepkiler üzerine polis yaşlı adamı gözaltına almış ve çıkarıldığı nöbetçi mahkemece hakkında para cezası uygulanıp serbest bırakılmıştı..

Kocaeli'de köpeğe tecavüz eden yaşlı adam
Kocaeli'de köpeğe tecavüz eden 82 yaşındaki yaşlı adam da suçüstü yakalanmıştı..

Cami imamı köpeğe tecavüz ederken yakalandı

Cami imamı köpeğe tecavüz ederken yakalandı

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin