İlçe karıştı: Sinop’un Durağan'da sokağa çıkma yasağı!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
İlçe karıştı: Sinop’un Durağan'da sokağa çıkma yasağı!

Sinop'un Durağan ilçesi'nde iki grup arasında çıkan tartışma büyüyünce, ilçede kaymakamlık tarafından sokağa çıkma yasağı ilan edildi

Takip Et

Sinop’ta iki grup arasında çıkan kavga nedeniyle bir çok işyeri ve araçların camı kırıldı. 8 kişi çıkan olaylardan yaralandı. Olayların büyümesi üzerine ilçede sokağa çıkma yasağı ilan edildi.

Sinop’un Durağan İlçesi Gökırmak Mahallesi’nde iki grup arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine gruplar birbirlerine tekme tokat vurmaya başladı. Ardından da olayların büyümesi üzerine taş ve sopalarla birbirlerini yaraladı.

İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Mahalle halkı da sakinleştirmek için araya girdi. 8 kişi yaralanırken bir çok işyerinin camları kırıldı. Araçlar hasar gördü. Gökırmak Mahallesi’nde olayların çıktığı bölgeye çok sayıda ambulans sevk edildi.

Yaralılar Durağan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayların büyümesi üzerine ilçede sokağa çıkma yasağı ilan edildi. DHA

İlçe karıştı: Sinop’un Durağan'da sokağa çıkma yasağı!İlçe karıştı: Sinop’un Durağan'da sokağa çıkma yasağı!İlçe karıştı: Sinop’un Durağan'da sokağa çıkma yasağı!İlçe karıştı: Sinop’un Durağan'da sokağa çıkma yasağı!İlçe karıştı: Sinop’un Durağan'da sokağa çıkma yasağı!İlçe karıştı: Sinop’un Durağan'da sokağa çıkma yasağı! Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin