İdlib’ten kara haber: 1 asker ve 1 sivil şehit, 5 asker yaralandı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
İdlib’ten kara haber: 1 asker ve 1 sivil şehit, 5 asker yaralandı

Son dakika.. İdlip'te hainlerce düzenlenen terör saldırısı sonucu 1 askerimiz ve 1 sivil DSİ personeli şehit oldu, 5 asker de yarlandı.. TSK'dan yapılan son dakika açıklamasında, İdlib'de 1 askerin şehit olduğu belirtildi. Saldırıda 5 asker ve 1 sivil görevli de yaralandı. TSK'dan yapılan açıklamada, ağır yaralanan sivil, DSİ personeli Mehmut Pakyürek yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve şehit oldu..

Takip Et

İDLİP'TEN ACI HABER: TERÖR ÖRGÜTÜ PKK/YPG TARAFINDAN GERÇEKLEŞTİRİLEN HAİN BİR SALDIRI SONUCU, 1 ASKER VE 1 SİVİL ŞEHİT OLDU, 5 ASKER YARALANDI

TSK’dan yapılan son dakika açıklamada, İdlib’de gözlem noktasına yönelik saldırıda 1 askerin şehit olduğu belirtildi. Saldırıda 5 asker ve 1 sivil görevli de yaralandı. Açıklamada, “Terör örgütleri tarafından gerçekleştirilen roket ve havan saldırısı neticesinde bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, hayati tehlikesi olmayacak şekilde kahraman beş silah arkadaşımız ile bir sivil görevli personelimiz yaralanmıştır” ifadeleri yer aldı.

İDLİB’DE AĞIR YARALANAN DSİ ÇALIŞANI DA ŞEHİT OLDU
Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından Suriye'nin İdlib bölgesine gönderilen askeri konvoya, teröristlerin bombalı araçla gerçekleştirdiği saldırıda ağır yaralanan DSİ çalışanı Mahmut Pakyürek, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

TSK’DAN YAPILAN AÇIKLAMA
İdlib'de tesisine devam edilen 6 numaralı gözlem noktasındaki Türk Silahlı Kuvvetleri unsurlarına 05 Şubat 2018 tarihinde, terör örgütleri tarafından gerçekleştirilen roket ve havan saldırısı neticesinde bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, hayati tehlikesi olmayacak şekilde kahraman beş silah arkadaşımız ile bir sivil görevli personelimiz yaralanmıştır.

Saldırı sonrasında terör örgütü mensuplarına derhal bölgede mevcut ateş destek vasıtaları ile karşılık verilmiştir.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, şehidimizin kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır; yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin