İdlib'de Türk askeri konvoya saldırı: Şehit ve yaralılar var


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
İdlib'de Türk askeri konvoya saldırı: Şehit ve yaralılar var

Son dakika.. İdlib'ten acı haber geldi... İdlib Gerginliği Azaltma Kontrol Gücü faaliyetleri kapsamında, İdlib kuzeyinde hareket halindeki Türk askeri konvoya silahlı teröristlerce bomba yüklü araçla yapılan saldırı sonucu, görevli bir sivil personelin şehit oldu 1 asker ve yine bir sivil personel yaralandı..

Takip Et

İdlib Gerginliği Azaltma Kontrol Gücü faaliyetleri kapsamında, İdlib kuzeyinde hareket halindeki konvoya, bölücü terör örgütü mensubu silahlı teröristlerce bombalı araçla yapılan saldırıda görevli bir sivil personel şehit olurken, görevli bir sivil personel ile bir asker yaralandı.

İdlib kuzeyinde intikal halinde olan Türk askeri konvoya, bölücü terör örgütü mensubu silahlı teröristlerce bomba yüklü araçla saldırı düzenlendiği duyuruldu..

TSK İdlib’te düzenlenen saldırıya ilişkin yapılan açıklamada  şöyle denildi:

” İdlib Gerginliği Azaltma Kontrol Gücü faaliyetleri kapsamında, 30 Ocak 2018 tarihinde İdlib kuzeyinde intikal halinde olan konvoyumuza, bölücü terör örgütü mensubu silahlı teröristlerce bombalı araç ile yapılan saldırı sonucu konvoyda görevli bir kahraman sivil görevli personelimiz şehit olmuş, bir kahraman silah arkadaşımız ile bir sivil görevli personelimiz yaralanmıştır.”

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin