İBO'yu üşütecek haber! AKP 4.kez aday göstermedi


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
İBO'yu üşütecek haber! AKP 4.kez aday göstermedi

AKP milletvekili aday listesini YSK'ya teslim etti. Aday adaylığı başvurusu yapan İbrahim Tatlıses ve eski futbolcu Tanju Çolak yer aldı mı? Ak Parti için gerekirse kellemi veririm diyen Tatlıses kez bir kez daha şoku yaşadı.. Dördüncü kez aday olan İbrahim Tatlıses, daha önce Şanlıurfa'dan aday olmuştu.

Takip Et

AKP’nin 24 Haziran listesi de belli oldu. 600 kişilik liste, Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) teslim edildi. Ancak adaylık açıklamasını İzmir'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yaptığı Türkücü İbrahim Tatlıses ile eski futbolcu Tanju Çolak’ın listeye giremediği görüldü.

4 KEZ DENEDİ OLMADI..

Daha önceki seçimlerde Şanlıurfa'dan 3 kez aday aday olan Tatlıses, 4. kez şansını İzmir'den aday adayı olarak denemişti. Ancak İbrahim Tatlıses bir kez daha aday gösterilmedi.

İLGİLİ HABER

İDO ÜŞÜYORDU..

İDO 2 AYLIKKEN, ERDOĞAN'IN İBB BAŞKANI OLDUĞUNU SÖYLEDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın davetinin ardından İzmir mitinginde sahneye çıkan Tatlıses, "İdo 2 aylık olmuştu, Erdoğan o zaman belediye başkanıydı. 'Başkanım bizim evimizin oraya doğalgaz gelmedi, İdo üşüyor' dedim. Kapattı, 10 dakika sonra döndü 'yokmuş ama ama ben kendimden vereceğim' dedi, 2 ay sonra doğalgaz bağlandı ve İdo üşümekten kurtuldu" diyerek anısını anlattı.

TARİHLER UYUŞMUYOR

İbrahim Tatlıses'in oğlu İdo Tatlıses, 15 Şubat 1992 doğumlu. Oysa ki Erdoğan, 27 Mart 1994 yılında İBB Başkanlığı görevine başlamıştı. Tatlıses'in anısı kafaları karıştırdı.

İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin