Hülya Avşar çırılçıplak soyunup poz verdi


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Hülya Avşar çırılçıplak soyunup poz verdi

Hayatının son baharını rengarenk yaşayan Hülya Avşar cesur pozuyla gündemde. Senaryosunu yazıp yönettiği otobiyografik filmi 'Selfi'nin vizyona hazır olduğunu cesur pozu ile duyurdu. Avşar'ın paylaşımı sosyal medyayı salladı. Avşar kızı Berlin in Berlin filminde kameralar önünde yaşadığı erotizm serüvenine kendi filmi Selfi'de devam edeceğe benziyor..

Takip Et

54 yaşındaki oyuncu Hülya Avşar, 27 Nisan’da vizyona girecek sinema filmi Selfie için Zeynel Abidin’in objektifine çıplak poz verdi.

Avşar’ın elleriyle yüzünü kapattığı fotoğrafta, vücudunun üzerinde filmin ismi yer aldı.

Oyuncunun, bu pozu filmi tüm çıplaklığıyla seyirciye aktardığı için verdiği öğrenildi.

Hülya Avşar çıplak poz verdi sosyal medya yıkıldı

Hülya Avşar, daha önce de Günay restoranda çıktığı sahnede giydiği kıyafetle çok konuşulmuştu Avşar, gecede Melih Yazgan’ın imzasını taşıyan yarı transparan bir elbise giydi.

Hülya Avşar Çıplak poz

Avşar kıfafeti için yapılan eleştirere, 'daha açığını giymeyi düşünüyorum' diye yanıtlamıştı.. Avşar böylece o elbisenin daha açığını, yani, 'hiç elbise' giymemiş oldu..

Hülya Avşar Berlin-in-Berlin

Avşar kızı kameralar önünde erotizmin doruklarına Berlin in Berlin filminde çıkmış, bu filmden sonra dahil olduğu tüm çalışmalarında cinselliğiyle gündemde kalmayı başardı.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin