Heyecan dorukta.. Dolunay 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı?


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Heyecan dorukta.. Dolunay 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Son yayınlanan 21. bölümüyle izleyicilerin beğenisini kazanan Dolunay dizisinin yeni bölüm fragmanı için bekleyiş başladı. Peki Dolunay 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Takip Et
Can Yaman, Özge Gürel, Hakan Kurtaş, Necip Memilli, Balamir Emren, Berk Yaygın, Özlem Türay ve Yeşim Gül gibi isimlerin yer aldığı Dolunay 21. bölümüyle izleyicisiyle buluşmuştu. Dizinin yayınlanan 21. bölümünün ardından yeni bölüm fragmanı için de bekleyiş başladı. Peki Dolunay 22. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Dolunay yeni bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar... 

PEKİ DOLUNAY 22. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?
Ferit ve Nazlı'nın aşk hikayesini konu edinen Dolunay 21. bölümü ile izleyicisiyle buluşmuştu. Yayınlanan 21. bölümün ardından izleyiciler yeni bölüm fragmanı için de bekleyişe geçti. İnternet üzerinde "Dolunay 21. bölüm fragmanı" aramasını yapan izleyiciler, merakla yeni bölüm fragmanını bekliyor.

haberfi.com

Dolunay 21. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı ancak kısa bir süre içinde yayınlanması bekleniyor. Yeni bölüm fragmanının yayınlanmasıyla birlikte izleyicilere yeni bölüm hakkında ipuçları verilecek.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin