Hazinedar: Eşim ve oğluma da yurt dışı yasağı konuldu: CHP'den ilk tepki


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Hazinedar: Eşim ve oğluma da yurt dışı yasağı konuldu: CHP'den ilk tepki

Son dakika. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar İçişleri Bakanlığı'nca görevden alındı.. Hazinadar: Eşim ve oğluma da yurt dışı yasağı konuldu.. Ötey ayandan CHP'den ilk açıklama geldi. Paydos eden belediye çalışanları yeniden Etiler'deki binaya çağrıldı..

Takip Et

Son dakika haberi.. İçişleri Bakanlığı, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ile Belediye Meclis Üyeleri Hüseyin Avni Sipahi ve Çetin Kırışgil'in Anayasa'nın 127 nci maddesinin verdiği yetki doğrultusunda bugün görevden uzaklaştırdı..

"HAZİNEDAR: EŞİM VE OĞLUMA DA YURT DIŞI YASAĞI KONULDU."

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, hakkında çıkan haberlerle ilgili  basın toplantısı yaptı. “Hakkımda yalan ifadelerle bir soruşturma açıldı” diyen Hazinedar, “Bunun sonucunda sadece bana değil, eşim ve oğluma da yurt dışı yasağı konuldu” dedi. 

İLGİLİ HABER

CHP'DEN İLK AÇIKLAMA GELDİ:

CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar’ın, İçişleri Bakanlığı tarafından görevinden uzaklaştırıldığının du

"HÜKÜMET KUMPANYASIDIR"

yulmasının ardından paydos eden belediye çalışanları yeniden Etiler’deki binaya çağrıldı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın görevden uzaklaştırılmasının ardından CHP'den ilk tepki geldi. CHP Sözcüsü Bülent Tezcan karar için, "Bu bir hükümet kumpasıdır. Başkanımız yasal yollara müracaat edecek." ifadelerini kullandı.

Bu arada CHP il başkanlığı bir duyuru yayınlayarak “Tüm Beşiktaşlıları ve örgütümüzü saat 19.30'da Beşiktaş Belediyesi binası önünde iradelerine sahip çıkmaya davet ediyoruz. CHP İstanbul İl Başkanlığı” dedi.

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin