Hatay'da skandal! Yangın yerine gelen itfaiyecilerden 'selfie' pozu


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Hatay'da skandal! Yangın yerine gelen itfaiyecilerden 'selfie' pozu

Sosyal medyada viral hale gelen 'yangın anında poz veren itfaiye eri' Hatay'da gerçek oldu.. Hatay'da bir işyerinde çıkan yangına müdahale etmek için giden itfaiye ekibi alevlerin önünde poz verip özçekim yaptı.. Skandala ise tepkiler çığ gibi geldi.. Yapılan bazı eleştiriler: İçeride bir canlı kurtarılmayı bekliyor alabilir!, Selfie kahramanları!' Sen yanmazsan, biz yanmazsak nasıl çıkar kahramanlar ortaya! Canlı canlı yanarken çek panpa... İçeride birileri canlı canlı yanıyor diye düşündüm, tüylerim diken dilen oldu..

Takip Et

Merkez Antakya İlçesi Yeni Sanayi Sitesi'nde bir işyerinde yangın çıktı. Müdahale için sevk edilen itfaiye ekibi, alevlerin önünde çektirdiği hatıra fotoğrafını Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı'nın Facebook sayfasından da paylaştı.

Üzerine 'Yeni Sanayi girişinde yüksek gerilim hattının düşmesi sonucu çıkan yangın ekiplerimiz tarafından kısa sürede söndürüldü' yazısı eklendi.

Hatay Yangın Özçekimi

İtfaiyecilerin alevlerin olduğu yangın alanını arkalarına alarak, yangını söndürmek yerine durup poz verdiği  bu karenin tepki çekti.

Hatay Yangın Özçekimi

İtfaiyenin Facebook adresinden paylaşılan fotoğraflar, tepkiler üzerine  bir süre sonra silindi.

DHA

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin