Hakkari Şemdinli'den acı haber: 1 Yüzbaşı şehit 2 Uzman çavuş yaralı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Hakkari Şemdinli'den acı haber: 1 Yüzbaşı şehit 2 Uzman çavuş yaralı

Önceki gün 9 şehit verdiğimiz Hakkari Şemdinli bölgesinden bir acı haber daha geldi.. Şemdinli Derecik Beldesi yakınlarında askerlerimizin içinde bulunduğu otomobilin şarampole devrilmesi sonucu Yüzbaşı Burak Bilen şehit oldu, 2 uzman çavuş yaralandı... Yüzbaşı Bilen ve 2 uzman çavuşun, önceki gün teröristlerle girilen çatışmada şehit olan 2 korucunun evlerine taziye ziyaretinde bulunduktan sonra dönüş yolunda meydana gelen kazada şehit oldukları öğrenildi..

Takip Et

Güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, Yüzbaşı Burak Bilen'in de içinde bulunduğu otomobil, Derecik beldesi Çamlıkaya mevkisi yakınlarında şarampole devrildi.  Kazada, Yüzbaşı Bilen ile otomobilde bulunan 2 uzman çavuş yaralandı.  Yüksekova Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan Yüzbaşı Bilen şehit oldu.  Yaralı 2 askerin hastanedeki tedavisi sürüyor. 

Şehit Yüzbaşı Burak Bilen

ŞEHİT YÜZBAŞI BİLEN'İN BABA EVİNDE YAS

Yüzbaşı Bilen'in şehadet haberi, baba Yakup ile anne Nurhayat Bilen'e, Bolu Valisi Aydın Baruş tarafından verildi.  Şehidin Kalıcı Konutlar 18. Ada'da bulunan evine ve sokağa Türk bayrakları asıldı.  Şehidin ailesine, AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz ile öteki ilgililer ve vatandaşlar taziyelerini iletti.

Şehit Yüzbaşı Bilen'in baba ocağı
Şehit Yüzbaşı Burak Bilen'in baba ocağına Türk Bayrağı asıldı..

Milletvekili Ercoşkun, şehit ailesini ziyaretinin ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Bilen'in Hakkari'de şehit olan güvenlik korucularının taziye görevinden döndüğü esnada trafik kazası geçirerek şehit olduğunu belirtti. 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin