Hadise, milyonları Türkiye'de kazanıp ABD ve Belçika'ya aktarıyor!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Hadise, milyonları Türkiye'de kazanıp ABD ve Belçika'ya aktarıyor!

Türkiye'de üzerine hiç mal varlığı bulunmayan şarkıcı Hadise'nin dudak uçuklatan kazancını nereye aktardığı merak ediliyordu. Hadise'nin servetini Belçika ve ABD’de değerlendirdiği ortaya çıktı.. Hadise'nin kazancı ise dudak uçuklatmadan da öte, dudak patlatan cinsten: O Ses Türkiye juriliğinden haftada 85 bin TL, 8 ayrı markayla reklam anlaşması kazancı 11 milyon TL. Her konserden 100 bin TL alıyor.. Hadise neredeyse haftanın her günü bazı mekanlarda sahne alıyor ve konserler veriyor.. Geçtiğimiz yıl Bodrum'da işlettiği eğlence kulübünden kaç para kazandığı bilinmiyor ancak yaklaşık 1,5 milyon TL'lik işletme kirasını ödemediği ortaya çıkmıştı..

Takip Et

Türkiye'de üstüne kayıtlı hiç mal varlığı yok! Hadise’nin konser, TV ve reklam anlaşmalarından elde ettiği dudak uçuklatan serveti Belçika ve ABD’de değerlendirdiği tahmin ediliyor.

SADECE REKLAM KAZANCI 11 MİLYON TL

Bodrum'da işlettiği mekanın, mülk sahipleriyle davası sürecinde üzerine mal varlığı olmadığı ortaya çıkan Hadise’nin yatırımını nereye yaptığı merak konusu oldu.

HT Magazin'in haberine göre, Türkiye’nin Eurovision temsilcisi olduğunun açıklandığı 2008’den beri popülerliğin zirvesindeki popçunun tahmini kazancı dudak uçuklatıyor.

Şarkıcı Hadise'nin kazancı ne kadar - Hadise mini frikik

10 yıllık zaman diliminde 8 ayrı markayla reklam anlaşması yapan Hadise, basında çıkan haberlere göre en az 11 milyon lira kazandı.

KONSER GELİRİ 4 MİLYON LİRA

O Ses Türkiye’ yarışmasında 8 sezon jüri üyeliği yapan popçunun haftalık 85 bin TL aldığı ve bir sezonda yaklaşık 1.7 milyon lira kazandığı öğrenildi.

Hadise asıl işi şarkıcılıkta da en çok kazanan isimlerden. Ayda ortalama 4 konser veren sanatçının ekstra fiyatı 100 bin lira.

Şarkıcı Hadise'nin kazancı ne kadar

AVM etkinliklerine 50 bin lira, Kıbrıs’taki konserlere 150 bin TL’ye katılan şarkıcının yıllık konser kazancı 4 milyon lirayı aşıyor. Ünlü popçunun yıllık ortalama geliri 8 milyon TL’yi buluyor.

TAM BİR DARPHANE!

Bir konserden istediği ortalama ücret: 100 bin TL Jüri üyesi olduğu programdan haftalık kazancı: 85 bin TL Marka yüzü anlaşmalarından yıllık geliri: 1.1 milyon TL
Hadise’nin son iki yılda toplam 118 bin TL vergi ödemişti.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin