Gülen Hz. Muhammet ile Kabe'de konuşmuş! Bakın ona ne demiş


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Gülen Hz. Muhammet ile Kabe'de konuşmuş! Bakın ona ne demiş

Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu(HSYK), FETÖ soruşturması kapsamında 2 bin 847 hakim ve savcıyı meslekten ihraç etmişti. HSYK, ihraçlar için 61 sayfalık bir gerekçeli karar yazdı. Kararda, çok dikkat çeken detaylara yer verildi.

Takip Et

HSYK, 2 bin 847 hakim ve savcıyı meslekten ihraç ederken 61 sayfalık gerekçeli karar yazdı Kararda, Gülen'in üyelerine talimatları ve örgütün faaliyetleri açık bir şekilde anlatıldı.

Din, siyaset, para, ahlamaklı tarz, duygusal (ağlamaklı tarzı) ve fiziksel öğeleri de katmak suretiyle kullandığı hitabet tarzı ile dini çevreleri etkilemiştir. 12 Eylül askeri darbesi öncesi, askeri darbelere desteğini vurgulamış...

KABE'DE PEYGAMBER İLE GÖRÜŞMÜŞ

Gerekçeli kararın akla zarar detayları arasında Gülen'in müridlerine Peygamber ile Kabe'de konuştuğu iddia eden Gülen, Peygamberinkendisine seni çok üzüyorlar değil mi? diye sorduğunu da ablatmış.

Çocuğu olmayan örgüt mensupları, sözde liderlerini görmek için ABD'ye gidip Pensilvanya'da kendisinden aldıkları ‘'okunmuş hurma”yı yiyerek çocuk beklemektedir. Bu halet-i ruhiye, yüksel tahsil yapmış örgüt üye ve mensupları için de geçerlidir. Örgüt mensuplarının her türlü yolu mubah gördükleri, bu yolda amaçlarına ulaşmak için toplumun çoğunluğunun kutsal saydığı dini değerleri pervasızca kullanmaktan çekinmedikleri anlaşılmıştır. Örgütle bağlantılı bir yargı mensubu ifadesinde, Fethullah Gülen'in rüyasında Kâbe'ye gittiğini, Peygamber ile görüştüğünü, Peygamberin “Seni üzüyorlar değil mi?” diye sorduğunu, Gülen'in de “Evet” manasında başını sallayıp ağladığını, bunun üzerine Peygamberin “Merak etme az kaldı” dediğini anlatmıştır.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin