Google G-Suite nedir, ne işe yarar, ücretli midir?


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Google G-Suite nedir, ne işe yarar, ücretli midir?

Google, hayatımızın her alanında yenilikçi teknolojilerle kolaylık sağlayan internet devi... Google'nin G-Suite uygulamaları hakkında kısa bilgiler haberimiz detaylarında verilmektedir. Ancak başlıca özelliklerinden bahsetmek gerekirse, E-posta dünyasına yön veren Gmail, artık kişisel hale geliyor. Çok küçük bir ücret karşılığında, milyonlarca TL'lik bir e-posta sistemi, onlarca kurumsal ofis programları ve depolama özelliklerine sahip oluyorsunuz.. Eğer şirket veya kişisel bir E-posta hesabınız varsa artık ofis bilgisayarınızın başında iş e-postalarınızın gelmesini beklemenize gerek kalmadı, veya e-posta kutusunu sürekli kontrol ediyorsanız bu dönemin artık sone erdiğini bilin.. G-Suite, hayatımıza girişiyle çok şey değiştirdi. G-Suite Mobil özellikleri bu ihtiyacınıza fazlasıyla cevap veriyor..

Takip Et

Google’ın kobi ve işletmeleri hedeflediği, tüm hizmetleri kapsayan G-Suite iletişim, depolama, organizasyon ve çalışma altyapısını her yerden yönetmenize olanak tanıyor. Öncesinde bu hizmeti Google Apps adı altında sunan Google, kendi içerisinde yaptığı format ve isim değişikliği ile şirketlerin işlerini kolaylaştırmayı hedefliyor.

Google araçlarını ücretsiz olarak kullanabildiğimiz gibi, G-Suite avantajından yararlanarak daha gelişmiş özelliklere sahip olabiliyoruz. Örneğin; G-Suite ile Google Drive kullanımında normal depolama alanının iki katına sahibiz. Bunun yanında 5 dolar ek ödeme ile sınırsız depolama alanına geçilebilir.

Google G-Suite nedir , ücretli midir, nasıl kullanılır, Şirket mail hesabı oluşturabilir miyim?

Google G-Suite’i neden tercih etmeliyiz? 

Tamamen bulut tabanlı bir hizmet olarak tasarlanan G-Suite gelişmiş Google Drive, Google Dökümanlar, Hangouts, Konferans ve toplantılar, profesyonel Gmail e-posta hizmetlerini barındırmaktadır. Kullanılacak tüm hizmetler fiyata dahil edilmiştir.

Google G-Suite Türkiye için buradan ücretsiz bir deneme hesabı oluşturabilirsiniz

Tüm cihazlardan erişim sağlayın.

Çevrimdışı destek ile internetsiz içerik görüntüleyin ve içerik oluşturun.

Standart araçların aksine G-Suite müşterilerine;

- Kurumsal ek hizmet,

- Alan adına kayıtlı profesyonel e-posta,

- Gmail ve Drive ek depolama,

- Telefon ve mail desteği

- Microsoft Outlook ile birlikte çalışma,

- Gelişmiş güvenlik ve kullanıcı hesaplarında tam yönetim olanaklarını sunuyor.

G-Suite Ücretlendirmesi nasıl? 

Google, G-Suite kaydolan kullanıcılara 30 günlük ücretsiz deneme sürümü vermektedir(10 kullanıcıya kadar). 30 günün ardından kullanıcı başına aylık 5 dolar veya yıllık 50 dolar ücret tahsil edilir.

Google G-Suite >> Buradan ücretsiz bir deneme hesabı oluşturabilirsiniz

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin