Ganime Varsak'ın sokak ortasında yanmış cesedi bulundu


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Ganime Varsak'ın sokak ortasında yanmış cesedi bulundu

Gün geçmiyor ki vahşice işlenmiş bir kadın cinayeti haberi gelmesin... Vahşetin adresi Kırklareli oldu.. 28 yaşındaki 1 çocuk annesi annesi Ganime Varsak üzerine benzin dökülerek yakıldı.. Kan donduran cinayetin katil zanlısı olarak genç kadının eşi dahil 3 kişi gözaltına alındı.. Gözaltına alınan koca ifadesinde, eşinin psikolojik sorunları olduğunu, olay günü telefondan kendisini görüntülü arayıp, üzerine benzin döküp kendini yaktığını öne sürdü.. Gözaltına alınan 3 kişi ifadelerinin arından serbest bırakıldı..

Takip Et

Bahşili’de bir alışveriş merkezinde çalışan bir çocuk annesi Ganime Varsak (28), önceki gece eve gitmeyince eşi 31 yaşındaki Salih Varsak ilçe emniyetine giderek kayıp başvurusunda bulundu. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bugün öğlen saatlerinde Ata Dönmez Mahallesi’nde bir bahçe kenarında yanmış ceset olduğu ihbarını aldı.

Ganime Varsak Cinayeti Kırklareli

Olay yerine gelen polis, Ganime Varsak’a ait 06 M 5077 plakalı otomobilin yanında, üzerine benzin dökülerek yakılmış kadın cesedini buldu.

Ganime Varsak Cinayeti Kırklareli

EŞİ GÖZALTINDA

Kırıkkale Adli Tıp Kurumu’na gönderilen yanmış kadın cesedinin Ganime Varsak’a ait olduğu tespit edildi. Acı haberi alan genç kadının yakınları sinir krizi geçirdi.

Ganime Varsak Cinayeti Kırklareli

Öte yandan cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatılırken, genç kadının eşi Salih Varsak ile birlikte 3 kişi gözaltına alındı.

GÖZALTNA ALINAN EŞİ VE ZANLILAR SERBEST BIRAKILDI:

Ganime Varsak’a ait olduğunun belirlenmesinin ardından gözaltına alınan eşi Salih Varsak, emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Bir eczanede çalışan Varsak, emniyetteki ifadesinde olaydan 5 gün önce öğle saatlerinde eve gittiğini bu sırada eşinin de evde olduğunu ve gardıroptan bir başka adamın çıktığını iddia etti.

Ganime Varsak Cinayeti Kırklareli

"PSİKOLOJİK SORUNLARI VARDI, GAMİNE KENDİNİ YAKTI"

S.V., eşi ile bu nedenle tartıştığını ancak birkaç gün sonra barıştıklarını, olay günü eşinin isteği üzerine benzinliğe giderek bir bidon benzin aldıklarını ileri sürerek, “Benzin aldıktan sonra eve geldik ancak eşim arabada bir şey unuttuğunu söyleyerek tekrar aşağıya indi ve bir daha gelmedi. Kendisi psikolojik tedavi görüyordu. Bir süre sonra WhatsApp’tan beni görüntülü aradı, benzini kendi üzerine ve arabaya döktü. Daha sonra arabayı yakacağını söyledi. Arabayı ateşe verince kendisi de alev aldı. Daha sonra yayın kesildi. Korktuğum için polise gidip olanları anlatmadım” dedi. Ganime Varsak’ın eşi S.V. ve 2 kişi emniyetteki ifadelerinin ardından serbest bırakılırken, olayla ilgi soruşturma sürüyor.

DHA

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin