Galatasaray'dan Eylül ve Leyla Paylaşımı: Susmayacağız


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Galatasaray'dan Eylül ve Leyla Paylaşımı: Susmayacağız

Türkiye hunharca katledilen minik çocuklarına ağlıyor.. Sosyal medyada ünlü isimlerden siyasilere, spor kulüplerinden ülkenin en ücra köşesindeki vatandaşa kadar, yaşanan kan donduran olaylara tepki ve isyan mesajları geliyor.. Minik Leyla'nın cansız bedeninin bulunmasının ardından Galatasaray Kulübü "Eylül'den sonra bugün de Leyla. Leyla'dan sonrası olmasın diye susmayacağız" paylaşımı yaptı.

Takip Et

Ağrı'da kaybolan 4 yaşındaki Leyla Aydemir'in cesedinin bulunmasının ardından Galatasaray Kulübü sosyal medya hesabından 'Eylül'den sonra bugün de Leyla. Leyla'dan sonrası olmasın diye susmayacağız' paylaşımı yaptı.

KAYIP ÇOCUKLARIN ÖLÜM HABERİ TÜRKİYE'Yİ SARSTI

Son günlerde artan kayıp çocuk vakaları Türkiye'yi derinden sarstı. Özellikle Ankara Polatlı'da cansız bedeni bulunan Eylül ile Ağrı'da 18 gündür aranan Minik Leyla'nın kahreden ölüm haberi infial yarattı.

KÖYÜN 3 KİLOMETRE UZAKLIĞINDAKİ DEREDE BULUNDU

Ağrı'da dedesinin köyüne giden ve kaybolan minik Leyla'nın cesedi, köyün 3 kilometre uzaklığındaki derede bulundu.

EYLÜL'ÜN CANSIZ BEDENİ BABASININ TARLASINDA GÖMÜLÜ BULUNDU

8 yaşındaki Eylül Yağlıkara, Ankara Polatlı'da 1 hafta boyunca arandı. Minik Eylül'ün cansız bedeni, babasının tarlasında bir elektrik direğinin altında gömülü bulundu. Acı haber, tüm Türkiye'nin yüreğini dağladı.

İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
İLGİLİ HABER
Bir Kayıp Çocuk Haberi de Siirt'ten!
02.07.2018

Bir Kayıp Çocuk Haberi de Siirt'ten!

İLGİLİ HABER
Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin