Galatasaray 'dış güçlere' yenik!


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Galatasaray 'dış güçlere' yenik!

Deplasmanda büyük sıkıntı çeken Galatasaray, bu sezon dış sahadaki ikinci yenilgisini aldı. Galatasaray’da sezon başından bu yana ligde 17 dakika şans bulabilen Sofiane Feghouli, dün de kendini kulübede buldu.

Takip Et

Sarı-kırmızılılar, Süper Lig'de oynadığı son 31 maçın 10'unda (9 mağlubiyet, 1 beraberlik) puan kaybederken bunların tamamının dış sahada olması dikkat çekti.

Süper Lig'de 2015-16 sezonundan bu yana deplasmanda en fazla gol yiyen takımlar sıralamasında da Cim-Bom ilk 5'e girdi. 102 golle Bursaspor ilk sırada yer alırken, Antalyaspor (100), Gençlerbirliği ve Kayserispor (93), Galatasaray ise 86 golle sıralandı.

Eren 6'ya taşıyamadı

Süper Lig kariyerinde Akhisar karşısında 5 maçta 5 galibiyet gören Eren Derdiyok bu kez şaştı, kazancı 6'ya taşıyamadı. Fatih Terim'in alternatifini bulmak için kenarda tuttuğu Eren, 55. dakikada oyuna girdi ancak gol atamadı.

Boğaz figürlü forma

Galatasaray yeni beyaz formasını ilk kez Akhisar deplasmanında giydi. İstanbul Boğazı'nın figürünün kullanıldığı forma beğeni topladı.

Sofiane Feghouli'yi Gözden Çıkardı

Galatasaray'da sezon başından bu yana ligde 17 dakika şans bulabilen, Lokomotiv Moskova ile yapılan maçta tribüne gönderilen Sofiane Feghouli dün de kendini kulübede buldu.

Bu durum, Fatih Terim'in Cezayirli futbolcuyu iyice gözden çıkarıldığı şeklinde yorumlandı. Feghouli ancak 82. dakikada oyuna girebildi.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin