Fi yeni bölüm ne zaman saat kaçta? Fi yeni sezon Çi bölüm fragmanı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Fi yeni bölüm ne zaman saat kaçta? Fi yeni sezon Çi bölüm fragmanı

Fİ/Çİ yeni sezona beklendiği gibi çok hızlı girdi ve yine çok ses getirdi.. Diziyi merak edip izlemek isteyenler için Fİ/Çİ rehberini derledik.. Fİ dizisi ne zaman saat kaçta yayınlanıyor..? İşte Fİ ve Çİ dizileri hakkında bilmeniz gereken tüm bilgiler... Öncelikle Fi yeni bölüm 1 Aralık Cuma saat 21.00'da yayınlanacak. Dizi sadece PUHU TV'de izlenebiliyor..

Takip Et

Fi yeni sezon Çi 4.bölüm yeni bölüm fragmanı şimdiden merak edilmeye başladı. 1 Aralık 2017 Cuma günü ekrana gelecek olan Çi 4.yeni bölümünde neler olacak?  Fi yeni bölüm 1 Aralık Cuma saat 21.00'da yayınlanacak.  Can Manay (Ozan Güven), ülkenin en önde gelen psikiyatristi ve aynı zamanda en çok izlenen televizyon programının sunucusudur. Normal bir hayatı olan Can Manay, Duru ile tanıştığında ona karşı saplantılı bir aşk beslemeye başlar. Artık Duru'nun hayatını uzaktan izlemeye başlar. Duru (Serenay Sarıkaya), bir konservatuar öğrencisidir ve tek hayali dans etmek, sahnede var olmaktır. Dizinin karakterlerinden birisi olan Deniz ile romantik bir ilişkisi vardır. Deniz (Mehmet Günsür), üniversite hocası ve dans gösterileri hazırlayan bir kompozitördür. Aşık olduğu kadın Duru ile birlikte yaşamaktadır.

Fiz ve Çi Yeni Sezon, Yeni Bölümler, Dizi Ne zaman Saat kaçta hangi Günler Yayınlanıyor

Puhu TV'den yayınlanan Fi yeni sezon Çi'ye beklendiği gibi hızlı bir giriş yaptı ve çok ses geetirdi. İnternet dizisi olan Çi yayınlanan son bölümüyle ilgiyle izlendi. Peki yeni bölümde neler olacak? Başrollerini Serenay Sarıkaya ile Ozan Güven'in paylaştığı Fi yeni sezon ilgiyle takip edilmeye devam ediyor. Son bölümde nefeslerin tutulduğu Fi yeni sezon Çi'nin 4.yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Aralık'ta ekrana gelecek Çi 4.yeni sezon fragmanı henüz yayınlanmadı. Çi yeni bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren haberimizden izleyebilirsiniz. Bilindiği üzere Fi dizisi televizyondan yayınlanmıyor. İnternet üzerinden izlenecek olan Fi dizisi Puhu TV'den yayın hayatında devam ediyor.

Fİ Çİ YENİ SEZON 3. BÖLÜM İZLEME LİNKİ (PUHU TV)

1 Aralık'ta ekrana gelecek Fİ/Çi 4.yeni sezon fragmanı henüz yayınlanmadı. Çi yeni bölüm fragmanı yayınlandığı andan itibaren haberimizden izleyebilirsiniz.

SERENAY SARIKAYA (DURU) EROTİK VE SEKSİ SAHNELERİYLE YİNE GÜNE DAMGA VURDU

Serenay Sarıkaya Mehmet Günsür erotik sahneler
Dün yayınlanan bölümde Serenay Sarıkaya'nın cesur sahnesi damga vurdu. 

Fi Çi SAAT KAÇTA NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Fi yeni bölüm  1 Aralık Cuma saat 21.00'da yayınlanacak. Yayınlanır yayınlanmaz haberimiz içerisindeki linki üzerinden ulaşabilirsiniz.

NEHİR ERDOĞAN 'Çİ' İLE DÖNÜYOR

Uzun süredir ekranlara ara veren Nehir Erdoğan Çi ile geri dönüyor. Roma'da bir kafe işletecek olan Nehir Erdoğan'ın Deniz ile sevgili olup olmayacağı merak konusu.

PEKİ Fİ DİZİSİ NASIL İZLENİR, Fİ HAKKINDA EN SON HABERLERİ NASIL OKURUM?

Bilindiği üzere Fi dizisi televizyondan yayınlanmıyor. İnternet üzerinden izlenecek olan Fi dizisi Puhu TV'den yayın hayatında devam ediyor. Öte yandan Fİ ve Çİ dizilerini kaçıranlar internetten tekrarını izleyebilirler. Dizi hayranları, en az dizi kadar sosyal medyada ve kamuoyunda çıkan Fİ Haberleirni de merak edip araştırıyor. haberfi.com adresinden dizi ileiligli en son haberlere erişebilirsiniz...

Fİ DİZİSİ KONUSU NEDİR? Fİ DİZİSİ EROTİK DİZİ Mİ, DİZİDE EROTİK SAHNELER VAR MI?

Can Manay (Ozan Güven), ülkenin en önde gelen psikiyatristi ve aynı zamanda en çok izlenen televizyon programının sunucusudur. Normal bir hayatı olan Can Manay, Duru ile tanıştığında ona karşı saplantılı bir aşk beslemeye başlar. Artık Duru'nun hayatını uzaktan izlemeye başlar. Duru (Serenay Sarıkaya), bir konservatuar öğrencisidir ve tek hayali dans etmek, sahnede var olmaktır. Dizinin karakterlerinden birisi olan Deniz ile romantik bir ilişkisi vardır. Deniz (Mehmet Günsür), üniversite hocası ve dans gösterileri hazırlayan bir kompozitördür. Aşık olduğu kadın Duru ile birlikte yaşamaktadır.

Fİ Çİ Yeni Sezon yeni bölümler

Özge Egeli (Berrak Tüzünataç), Can Manay ile ilgili gerçekleri ortaya çıkartmaya çalışan bir gazeteci ve aynı zamanda inatçı ve güçlü bir kadındır. Can Manay'ın gerçeklerini ortaya çıkarma isteği asistanlığını yaptığı gazetecinin geçirdiği kaza sonrası gerçekleşir.

Bilge Görgün (Büşra Develi), Can Manay'ın üniversitedeki psikoloji sınıfından çok başarılı bir öğrencidir. Pek sosyal birisi değil, çekingendir.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin