Fi Çi yeni bölüm fragmanı geldi! Fi Çi 7. yeni bölüm tarihi belli oldu!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Fi Çi yeni bölüm fragmanı geldi! Fi Çi 7. yeni bölüm tarihi belli oldu!

Hayranlarının merakla beklediği Fi Çi yeni bölüm fragmanı geldi! Fi Çi 7. yeni bölüm tarihi belli oldu! İşte yenive son bölümde neler olacak.. İşte Fİ dizisi ile ilgili son gelişmeler..

Takip Et

Fi Çi 7. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümün yayınlanmasının üzerinden uzun süre sonra Fi Çi yeni bölümün yayınlanma tarihi belli oldu. Puhutv Twitter üzerinden açıklama yaparak fragman ve Fi Çi 7. bölüm tarihini paylaştı. Deniz ile Duru öpüşmesi ile son bulan bölümün ardından neler olacak? Fi Çi 7. yeni bölüm ne zaman? İşte Fi Çi yeni bölüm fragmanı...

İzlenme sayısı milyonları aşan Fi Çi dizisi yeni bölümü heyecan içinde bekleniyor. Puhutv tarihi açıkladı. Fi çi 7. bölüm fragmanı da bu yayınlandı. Akilah Azra Kohen’in çok satan Fi Çi Pi kitap üçlemesinden uyarlanan Fi dizisinin ikinci sezonu Çi’nin 7. yeni bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte heyecan dolu Fi Çi 7. yeni bölüm fragmanı…

Fi Çi Pi Duru Kimdir

Fİ Çİ 7. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Fİ Çİ YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Akilah Azra Kohen’in çok satan Fi Çi Pi kitap üçlemesinden uyarlanan Fi dizisinin yeni sezonu Çi 6. bölümü ile nefes keserken 7. bölümü izlemek isteyenler puhutv'de ne zaman yayınalnacağını merak ediyorlardı. Puhutv neden belirtmezken 3. bölümün 19 Ocak Cuma akşamı yayınlanacağını duyurdu. Cuma akşamı saat 21.00 gibi puhutv'de yayınlanması bekleniyor.

Akilah Azra Kohen Fİ Çİ Pİ

Fİ Çİ FİNAL NE ZAMAN?

Radyo Trafik Marmara'da “Yazarın Dilinden” programının bu haftaki konuğu, Psikolog – Yazar Azra Kohen oldu. Kohen, çok satan ‘Fi Çi Pi’ kitap üçlemesinden uyarlanan dizinin hayranlarına kötü haberi canlı yayında verdi! Kohen, “İnsanlar oturduğum yerden çok güzel para kazandığımızı düşünebilir. Amacım hiçbir zaman bir şey kazanmak olmadı. Bir şey yanlış gittiği zaman durdurmak için elimden geleni yapıyorum. İkinci sezonda sadece karakterler var ve o yüzden ikinci sezonda bitirilmesinin kararını aldım.” dedi.

7. bölüm fragmanı bu akşam yayınlandı.

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin