Feyenoord Fenerbahçe maçına dakikalar kala korkunç şüphe


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Feyenoord Fenerbahçe maçına dakikalar kala korkunç şüphe

Fenerbahçe, aynı zamanda eski futbolcusu olan Dirk Kuyt'ın kaptanlığını yaptığı Hollanda'nın güçlü ekibi Feyenoord'a konuk olacak, Feyenoord'la karşılaşacak sarı-lacivertliler, Sarı Kanaryalar bu güne kadar Hollanda temsilcileriyle oynadığı 19 maçta 6 galibiyet, 4 beraberlik ve 9 yenilgi aldı. Grupta lider durumda olan Fenerbahçe her türlü beraberlikte tur atlamayı garantileyecek. Peki, Feyenoord Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanalda canlı olarak yayınlanacak?

Takip Et

Feyenoord Fenerbahçe maçı saat kaçta hangi kanaldan canlı yayınlanacak?

Feyenoord - Fenerbahçe maçının hangi kanalda saat kaçta canlı yayınlanacağı belli oldu, karşılaşmanın şifreli olup olmadığı sorusu da taraftarlar arasında korku dolu bir bekleyişe neden oluyordu. Canlı yayın bilgileri açıklandı, korkulan olmadı! Peki Fenerbahçe maçı bu akşam saat kaçta hangi kanalda ve şifresiz mi yayınlanacak?

Feyenoord Fenerbahçe maçı bu akşam saat 21:00'da başlayacak. Karşılaşma TRT 1 kanalından canlı ve şifresiz olarak yayınlanacak..

Kritik maç öncesi korkunç şüphe! Mesut Özil ve Arda Turan detayı

Dinamo Kiev maçında Beşiktaş'ı katledenhakem kararları tartışılmaya devam ederken, Fenerbahçe'nin bu akşam Feyenoord ile oynayacağı kader maçının hakemi Fernandez Borbalan'ın da 'hata' sicilinin bir hayli kabarık olduğu ortaya çıktı

Fernandez Borbalan Fenerbahçe feyenoord maçı hakemi

 Borbalan, 2011'de Mesut Özil'e, 2013'te Arda Turan'a 'hala tam olarak anlaşılamayan nedenlerden ötürü' kırmızı kart göstermişti.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin