FETÖ'nün yatak odasında 15 Temmuz değişikliği! 'Belge İmha Makinesi'


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
FETÖ'nün yatak odasında 15 Temmuz değişikliği! 'Belge İmha Makinesi'

Fethullahçı Terör Örgütü(FETÖ) lideri Fethullah Gülen’in Pensilvanya’daki yatak odası fotoğrafı ortaya çıktı. Dini eşyaların ağırlıkta olduğu odada 15 Temmuz tarihinden önce çekilmiş bir fotoğraftan farklı olarak yeni fotoğrafta belge imha makinesi olduğu dikkat çekti. Dini bir lider olduğu iddia edilen FETÖ'nün, Kur'an-ı Kerim sayfaları imha edilemeyeceğine göre, darbe girişimi ile alakalı çok gizli belgeleri imha ettiği düşünülüyor.

Takip Et

Son günlerde uluslararası medyaya röportajlar veren FETÖ lideri Fethullah Gülen'in Pensilvanya'daki odası görüntülendi. Reuters'ın, abonelerine o odadan geçtiği fotoğraflarda ise çok dikkat çeken bir ayrıntı ortaya çıktı. Gülen'in yatağının ucunda bir ‘evrak imha makinesi' bulundurduğu görüldü. Üstelik Gülen'in, aynı odadan daha önceki tarihlerde çektirdiği fotoğraflarda o makinenin olmadığı da anlaşıldı.

Öte yandan Gülen'in uzun zamandır kağıt imha makinesini kullandığı ancak odada farklı bir yerde durduğu da ileri sürüldü. Türkiye'deki piyasa değeri yaklaşık 500 lira olan makine, evde kullanılmak üzere tasarlanmış. Terör örgütü liderinin başarısız darbe girişiminin ardından elindeki bazı belgeleri imha etmek için profesyonel yardım aldığı, hatta CIA'den gelen talimatları okuyup imha ettiği ileri sürüldü.

Fethullah Gülen'in yatak odasında evrak imha makinesi

Aynı odadan daha önce çekilen fotoğrafta kağıt imha makinesi yok. Makine 15 Temmuz'dan sonra alınmış olabilir..

Belge İmha Makinesi, ABD FETÖ odası

Reuters'da servis edilen yeni fotoğrafta sağda yerde duran belge imha mekinesi olduğu görülüyor.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin