FETÖ imamı Adil Öksüz'ün ini bulundu!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
FETÖ imamı Adil Öksüz'ün ini bulundu!

15 Temmuz darbe girişimi gecesi Hava Kuvvetleri'nde polis tarafından gözaltına alınıp serbest bırakılan ve savcının itirazı sonrası tekrar aranmaya başlanan, FETÖ'nün 'Hava Kuvvetleri imamı Adil Öksüz'ün yakalanması an meselesi.. Darbeci FETÖ imamının bir süre kaldığı değerlendirilen bir sığınak bulundu. sığınak içinde çeşitli yaşam malzemeleri bulundu.. Jandarma bölgede operasyonları yoğunlaştırdı..

Takip Et

FETÖ terör örgütünün 'Hava Kuvvetleri imamı' Yrd. Doç. Dr. Adil Öksüz'ü arama çalışmalarının da yoğunlaştığı yaylada, bir sığınakta yaşam malzemeleri bulundu.

Akyazı İlçesi'ne bağlı Kepekli Mahallesi'ndeki yaylada Kanlıçay Deresi mevkiinde hayvan otlatan çobanlar, sığınağı görünce jandarmaya ihbarda bulundu.

Adil Öksüz Akyazı

Olay yerine gelen jandarma ekipleri yaptıkları incelemede sığınak içersinde kazma, kürek, pet su şişeleri, yelek ve kazak gibi giyim eşyaları bulundu.

Adil Öksüz Akyazı sığınak
15 Temmuz darbe girişiminin kilit isimlerinden Yrd. Doç. Dr. Adil Öksüz'ün de saklandığı ihtimali değerlendirilen bölgede sığınağın ortaya çıkmasının ardından arama çalışmaları yoğunlaştırıldı.

Adil Öksüz Bulundu mu?

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin