FETÖ hayranı 5 vekil AKP'den aday gösterildi


yayincilar/sozcu-gazetesi/sozcu-gazetesix60.jpg Kaynak: Sözcü Gazetesi
FETÖ hayranı 5 vekil AKP'den aday gösterildi

FETÖ elebaşının Pensilvanya'daki yolllarını aşındırıp ayağına kadar giden ve fotoğraf çektiren 12 AKP'li vekilden 5'i tüm eleştirilere rağmen tekrar AKP'den aday gösterildi. Geçtiğimiz günlerde AKP'denbu fotoğraf karesi için, 'Biriyle fotoğraf çektirirken kimliğine bakacak halimiz yok..' açıklaması da gelmişti.. O Kareden 5'i tekrar vekil seçilecek ve meclise girecek.. Bitmedi, AKP'nin seçimleri kazanması durumunda bu isimlere 'Bakanlık' da verilebileceği öne sürülüyor..

Takip Et

Sözcü Gazetesi yine gündeme bomba gibi düşen bir haber yaptı... 'FETÖ hayranı' 5 vekil yeniden AKP listelerinde.. Üstelik seçilme olasılıkları çok yüksek sıradan..

Pensilvanya'ya gidip FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ile fotoğraf çektiren ve namaz kılan 12 AKP milletvekilinden 5'i yeniden ve seçilecek sıralardan aday gösterildi. AKP Grup Başkanvekili ve Aksaray Milletvekili İlknur İnceöz, Aksaray'dan 1. sıra, AKP Burdur Milletvekili Bayram Özçelik Burdur'dan 1. sıra, AKP Siirt eski Milletvekili Osman Ören, Siirt'ten 1. sıra adayı yapıldı. AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, seçim bölgesi olan Bitlis'ten İstanbul'a alınarak, 5. sıradan aday gösterildi. Kayseri Milletvekili İsmail Tamer de Kayseri 5. sıradan aday oldu.

AKP'nin FETÖ Hayranı 5 vekili tekrar aday

Fotoğraftaki isimlerden Adana eski milletvekili Fatoş Gürkan, AKP Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Hamarat da yeniden aday adayı olmuştu ancak bu iki isim, aday listesinde kendilerine yer bulamadı.

AKP'nin FETÖ Hayranı 5 vekili tekrar aday

Deniz AYHAN/Sözcü

Kaynak: Sözcü Gazetesi

Youtube Kanalımızı Takip Edin