FETÖ'nün yerine MEMOŞ geliyor


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
FETÖ'nün yerine MEMOŞ geliyor

Fethullahçı Terör Örgütü FETÖ lideri Fethullah Gülen'in ölmesi, yatalak hasta olması yada ABD'nin Türkiye'ye iade etmesi durumunda, örgütün başına Mehmet Ali Şengül'ün geçeceği iddia edildi. Ayrıca 15 Temmuz darbe girişimi hezimeti sorası örgüte sırt çeviren örgüt üyelerinin yerlerinin de molla gruplarından doldurulmaya çalışıldığı tespit edildi..Örgütün tepesinde yer alan isimlerin ABD gizli servisi CIA tarafından belirlendiği iddia edilmişti. Şnegül'ün yeni örgüt lideri olacağı haberleir sonrası sosyal medy ave sözlük sitelerinde "FETÖ gidiyor MEMOŞ geliyor" paylaşımları dikkat çekti.

Takip Et

Gülen’in en yakın ekibinde yer alan Mehmet Ali Şengül, Cevdet Türkyolu, Osman Şimşek ve Ahmet Kurucan’ın isimlerinin üzerinde durulduğu, Şengül’ün yeni lider olarak öne çıktığı belirtiliyor.

Hürriyet Gazetesi'nde yer alan habere göre FETÖ’nün tüm faaliyetlerini yakından izleyen istihbarat birimlerinin yaptığı analizler sonrası hazırlanan raporda, örgütün, başlayan çözülmenin önüne geçmek için yeni çalışmalar yürüttüğü ortaya çıktı. Raporda, tutuklanan veya örgüte sırt çevirenlerin yerinin doldurulması için örgütün molla grubuna yeni üye seçimine gittiğine dikkat çekildi.

Mehmet Ali Şengül Kimdir

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TOPLU BEDDUA SEANSLARI

FETÖ üyelerinin, cezaevlerinde toplu halde namaz kıldıkları, başta Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a olmak üzere ‘beddua’ seansları yaptıkları da bildirildi. Örgüt yöneticilerinin cezaevlerindeki taban kadroya çözülme ve itirafçı olmamaları için 2 ay içerisinde serbest bırakılacakları yönünde mesaj çektikleri istihbarat raporlarına yansıdı

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin