Fenerbahçe Real Madrid'e diz çöktürdü.. Finaldeyiz


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Fenerbahçe Real Madrid'e diz çöktürdü.. Finaldeyiz

THY Euroleague'de Fenerbahçe, Real Madrid'i 84-75'lik skorla yenerek finalde Yunanistan ekibi Olympiacos'un rakibi oldu.

Takip Et

Sarı-Lacivertliler Real Madrid'i 84-75 yendi

Fenerbahçe 21 Mayıs'ta Yunanistan ekibi Olympiacos ile finalde karşılaşacak

Sinan Erdem Salonu'nda düzenlenen THY Euroleauge Final-Four'da gecenin 2'nci maçında İspanyol ekibi Real Madrid'i 84-75'lik skor ile yenen temsilcimiz Fenerbahçe finale yükseldi.

Karşılaşmaya iyi başlayan Fenerbahçe 1'inci periyotu 21-13 önde kapattı. İkinci periyotta da üstün oyununu sürdüren sarı lacivertliler ilk yarıyı 44-34 önde soyunma odasına girdiler.

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Real Madrid Basket

Çekişmeli geçen son periyotta ise Fenerbahçe zaman zaman zorlansada savunmada gösterdiği performans ve Udoh Ekpe'nin başarılı oyunu ile maçı 84-75 kazanmasını bildi. Karşılaşmanın en skorer ismi ise Real Madrid'den 28 sayıyla Llull Sergio oldu.

FENERBAHÇE 21 MAYIS'TA YUNANİSTAN EKİBİ OLYMPIACOS İLE FİNALDE KARŞILAŞACAK

Euroleauge'de geçen senenin ardından 2'nci kez finale yükselen Fenerbahçe'de başantrenör Obradovic ise bu heyecanı 11'inci kez yaşayacak.

Fenerbahçe, final karşılaşmasında 21 Mayıs Pazar günü saat 21.00'da Olympiacos ile karşılaşacak.

Aziz Yıldırım Fenerbahçe Real Madrid Basket

BAŞAKŞEHİR'DEN FENERBAHÇE MESAJI

Sosyal medyadan gönderdiği mesajlarla kısa zamanda fenomen haline gelen Başakşehir Kulübü, Fenerbahçe mesajı ile de ilgi çekti. Sarı-lacivertli takıma Euroleague serüveninde destek verdiğini açıklayan kulüp, “Başakşehir taraftarlarının tamamı (300) bu akşam yanında – Yenilemezsin” mesajını yolladı.

Başakşehir sosyal medya hesabından verilen bu mesaj kısa zamanda büyük ilgi gördü.

DHA
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin