Fenerbahçe'nin soyunma odasında bu yazıyordu


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Fenerbahçe'nin soyunma odasında bu yazıyordu

Fenerbahçe kaptanı Volkan Demirel, Galatasaray'ı yendikleri maç sonunda tweet attı. Demirelin'in attığı tweet ise Fenerbahçe'nin soyunma odasında bulunan yazı tahtasında Galatasaray'a imalı bir gönderme yapan bu yazıydı. Volkan Sabri ile arasında geçen tartışmaya ilişkin soruları da cevapladı; Sabri bana küfür etti.

Takip Et

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Galatasaray’ı 2-0 yenen Fenerbahçe’de takım kaptanı Volkan Demirel, maç bitiminde Twitter’dan olay bir paylaşımda bulundu.

Soyunma odasındaki yazı tahtasına “İşte böyle, her sene böyle. 18” yazan Volkan, bununu fotoğrafını çekerek tweet attı.

Demirelin'in attığı tweet ise Fenerbahçe'nin soyunma odasında bulunan yazı tahtasında Galatasaray'a imalı bir gönderme yapan bu yazıydı. Volkan Demirel 'in bu paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve paylaşım aldı.

18 Yıl oldu Galatasaray Maç Kazanamıyor

Bu arada nefes kesen derbide Volkan ve Sabri Sarıoğlu arasında kısa süreli tartışmanın detayları da ortaya çıktı. Gazetecilerin konuya ilişkin sorusu üzerine Volkan Demirel, Sabri'ye gel beraber 3'lü çektirelim dedim, o da bana küfür etti. Yenildikleri için hazmedemedi, futbolda olur böyle şeyler, biz alıştık, onlar da alışması lazım.. dedi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin