Fenerbahçe Manchester United maç sonucu: 2-1


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Fenerbahçe Manchester United maç sonucu: 2-1

Temsilcimiz Fenerbahçe Kadıköy'ü Kırmızı Şeytanlar'a dar etti. Fenerbahçe, baştan sona üstün oynadığı maçtan, Mousa Sow ve Lens'in müthiş golleriyle 2-1'lik skorla galip ayrıldı.

Takip Et

Fenerbahçe-Manchester United UEFA Avrupa Ligi rövanş maçında karşı karşı geldi. Fenerbahçe, karşılaşmadan 2-1'lik üstünlükle ayrıldı.

Fenerbahçe- Manchester United, UEFA Avrupa Ligi A Grubu 4. maçında karşılaştı.

Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanan karşılaşmadan sarı lacivertliler, 2-1 galip ayrıldı.

Fenerbahçe Manshester United ÖzetKarşılaşmanın 30. dakikasında sakatlanan Pogba’nın yerine oyuna dahil olan Manchester United'ın İsveçli oyuncusu Zlatan Ibrahimovic, maçın 39. dakikasında Fenerbahçeli Kjaer'e top taca çıktıktan sonra çelme taktı. Daha sonra da Kjer'in boğazını sıkan Ibrahimovic ortalığı karıştırdı.

Temsilcimiz, 2.dakikada Moussa Sow'ın attığı mükemmel golle 1-0 öne geçti. Hasan Ali Kaldırım'ın sol kanattan yaptığı orta ile ceza sahasının hemen içerisinde sol çaprazda topla buluşan Moussa Sow'un rövaşatasında top kaleci David De Gea'nın bakışları arasında ağlarla buluştu.

Fenerbahçe Manchester United Maç Özeti

Fenerbahçe, Jeremain Lens'in attığı golle Manchester United karşısında farkı 2'ye çıkardı. Zlatan Ibrahimovic'in Mehmet Topal'a yaptığı faulün ardından ceza sahası yayının hemen dışından sağ çaprazdan kazandığımız serbest vuruşta topun başına Jeremain Lens geçti. Lens'in çektiği şut kaleci David De Gea'nın solundan ağlarla buluştu.

89.dakikada Manchester United, Wayne Rooney'in attığı golle skoru belirledi: 2-1

FENERBAHÇE: Volkan Demirel - Şener, Kjaer, Skrtel, Hasan Ali - Mehmet Topal, Josef, Alper - Lens, Sow, Volkan Şen

MANCHESTER UNITED: De Gea, Darmian, Blind, Rojo, Shaw, Schneiderlin, Herrera, Pogba, Rooney, Martial, Rashford

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin