Fenerbahçe Kasımpaşa'da ağır yaralı maç sonucu 0-0


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Fenerbahçe Kasımpaşa'da ağır yaralı maç sonucu 0-0

Fenerbahçe ve Kasımpaşa ligin 21. haftasında Kadıköy'de karşı karşıya geldi. Krasnodar'a yenilen Advocaat'ın öğrencilerinde düşüş sürüyor. Maçı izlemeye gelen taraftarlar sarı lacivertli futbolcuları ıslıklayarak protesto etti.

Takip Et

Spor Toto Süper Lig’in 21. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy’de Kasımpaşa’yı konuk etti. Karşılaşma 0-0 eşitlikle sona erdi.

Geçen hafta Bursaspor ile berabere kalan ve UEFA Avrupa Ligi ilk maçında Krasnodar’a yenilen Advocaat’ın öğrencilerinde düşüş sürüyor. Maçı izlemeye gelen taraftarlar sarı lacivertli futbolcuları ıslıklayarak protesto etti.

Bu sonucun ardından sarı lacivertli ekip, puanını 37 yaptı. Konuk ekip 24 puana yükseldi. Ligin 22. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Gaziantepspor ile kozlarını paylaşacak. Kasımpaşa ise, İstanbul’da Bursaspor’u konuk edecek.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI
Fenerbahçe'nin Kasımpaşa ile yaptığı mücadeleye sarı-lacivertli taraftarlar ilgi göstermedi. Karşılaşmanın saat 15.00'te başlaması ve İstanbul'daki güzel havaya rağmen Ülker Stadı'nın büyük bölümü boş kaldı. Maçı yaklaşık 15 bin Fenerbahçe taraftarı tribünden izledi. Kasımpaşa'nın ise yaklaşık 200 taraftarı, kendilerine ayrılan bölümden takımlarını destekledi.

İŞTE İLK 11'LER:
Fenerbahçe:

Volkan Demirel, van der Wiel, Kjaer, Skrtel, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Ozan Tufan, Volkan Şen, Stoch, Sow
Kasımpaşa:
Ramazan, Popov, Titi, Veysel, Veigneau, Sadiku , Abdullah, Koita, Castro , Adem, Eduok

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin