Fenerbahçe Galatasaray derbisi nefes kesmedi: Maç sonucu: 0-0


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Fenerbahçe Galatasaray derbisi nefes kesmedi: Maç sonucu: 0-0

Derbilerin derbisi başlamak üzere, sayılı dakikalar kaldı.. Süper Lig’in 26. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray bu akşam karşı karşıya gelecek. Maç ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak? Derbide ilk 11'de kimler yer alacak? Tüm bu sorular bu akşam cevabını buldu.. Saat 19:00 da Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda başlayan mücadeleyi beIn Sport canlı olarak yayınladı.. Karşılaşmada kazanan olmadı.. Derbi 0-0 sona erdi

Takip Et

Süper Lig'in 26. haftasında Fenerbahçe ile Galatasaray 387'inci büyük derbide bu akşam saat 19:00'da karşı karşıya gelecek.

FENERBAHÇE GALATASARAY MAÇI ŞİFRESİZ İZLENEBİLECEK Mİ?

FB-GS DERBİSİ SAAT 19.00'DA
17 Mart Cumartesi günü (bugün) saat 19.00'da başlayacak Fenerbahçe-Galatasaray maçı beIN Sports'tan canlı ve şifreli olarak yayınlanacak.

Fenerbahçe-Galatasaray maçında hakem Bülent Yıldırım düdük çalacak. Ekrem Kan ve Kemal Yılmaz’ın yardımcı hakemler olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Ümit Öztürk.

FENERBAHÇE'NİN İLK 11'İ
Sarı-lacivertlilerin, Galatasaray derbisindeki ilk 11'i şöyle:
Volkan, Şener, Neustadter, Skrtel, Hasan Ali, Dirar, Mehmet Topal, Josef, Mehmet Ekici, Giuliano, Soldado

GALATASARAY'IN İLK 11'İ
Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim Fenerbahçe maçında şu 11'e görev verecek: 
Fernando Muslera, Martin Linnes, Maicon Roque, Serdar Aziz, Yuto Nagatomo, Fernando Reges Selçuk İnan, Sofiane Feghouli, Younes Belhanda, Garry Rodrigues, Bafetimbi Gomis.

DERBİLERİN ASLANI FENERBAHÇE!

İki takım toplamda 387. kez karşı karşıya gelecek. Bu maçlarda sarı-lacivertlilerin 146’ya 123 galibiyet üstünlüğü bulunuyor. 117 maç ise berabere bitti. 

Fenerbahçe- Galatasaray derbisi tesadüf

TESADÜFE BAK!

Fenerbahçe ve Galatasaray arasında yarın oynanacak olan derbi 6 yıl sonra aynı gün ve aynı teknik direktörlerle oynanacak.

6 sene önce yine Aykut Kocaman ve Fatih Terim’in takımların başında olduğu 17 Mart 2012’de oynanan Fenerbahçe Galatasaray derbisi 2-2 beraberlikle sonuçlanmış ve maçı da Bülent Yıldırım yönetmişti.

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin