Fenerbahçe'de 'yönetim istifa', Ali Koç'a destek sesleri


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Fenerbahçe'de 'yönetim istifa', Ali Koç'a destek sesleri

Fenerbahçe Teleset Mobilya Akhisarspor maçı nefesleri kesti. Akhisarspor deplasmanda heyecan dolu maçta sahadan 3-2'lik galibiyetle ayrıldı ve Fenerbahçe'ye ağır bir yara verdi. Fenerbahçe 44 puanda kalarak zirvenin 6 puan gerisine düştü. Kadıköy'de yenilgi taraftarı çileden çıkarttı. Maçın sonlarına doğru tribünler yönetimi istifaya davet ederken, 'Ali Koç Başkan Fenerbahçe Şampiyon' sloganları attı.

Takip Et

Spor Toto Süper Lig’in 24. haftasında Fenerbahçe kritik maçta Teleset Mobilya Akhisarspor’u konuk etti. Konuk ekip sarı-lacivertlilerin mutlak favori olarak çıktıkları karşılaşmada Fenerbahçe’yi 3-2’lik skorla mağlup etmeyi başardı. Zirve yarışında ağır bir yara alan Kanarya, 44 puanla dördüncü sırada kaldı ve zirve ortakları Galatasaray ve Medipol Başakşehir’in 6 puan gerisine düştü.

Ali Koç Başkan Fenerbahçe Şampiyon

"YÖNETİM İSTİFA SESLERİ"

Fenerbahçe'nin Akhisarspor'u ağırlayıp 3-2 kaybettiği maçın ardından tribünlerden 'Yönetim istifa' sesleri yükseldi.

Maçın son anlarında yönetime protesto ve Ali Koç’a destek tezahüratları vardı.

İlk olarak “Ali Koç başkan, Fenerbahçe şampiyon” tezahüratı yapan bir grup taraftar sonrasında “Yönetim istifa” diye bağırdı.

Fenerbahçe Akhisar maç sonucu

Akhisarspor 14’te duran toptan yapılan ortada Serginho’nun kafasıyla 1-0 öne geçerken, 35’te Yevhen Seleznyov farkı ikiye çıkardı. İlk yarı bu skorla biterken 57’de Giuliano farkı bire indirdi. Akhisarspor bu gole jet bir cevap verdi ve Larsson hızlı hücumda kafa golüyle 59’da farkı yeniden ikiye çıkardı.

Bu dakikadan sonra Fenerbahçe oyunu iyice rakip yarı alana yıktı ve 67’de Aatif skoru 3-2 yaptı. Maçta başka gol olmayınca karşılaşma 3-2 sona erdi. Teknik direktörü Okan Buruk’un cezası nedeniyle tribünde takip ettiği maçta Akhisarspor bu sonuçla puanını 33’e yükseltti.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin