Fenerbahçe 1, Feyenord 0, Maç sonucu..


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Fenerbahçe 1, Feyenord 0, Maç sonucu..

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi'nde de hırslı ve güzel oyunuyla Feyenoord'u Kadıköy'de mağlup etti. Maçın tek golü son haftaların formda ismi Emenike'den geldi. Fenerbahçe bu galibiyetle grupta liderlik koltuğuna oturdu.

Takip Et

UEFA Avrupa Ligi A Grubu’nda Fenerbahçe, Feyenoord’u Kadıköy'de Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda konuk etti. Sarı Kanarayalar yuvasındaki maçta rakibini 1-0 mağlup ederek ligde devam eden formunu Avrupa’ya da taşıdı. Sarı-lacivertliler 2. hafta sonunda liderlik koltuğuna oturdu.

A GRUBU PUAN DURUMU

1- Fenerbahçe 4

3- Manchester United 3

4- Feyenoord 3

5- Zorya 1

Fenerbahçe Feyenord maç sonucu

MAÇIN İSTATİSTİKLERİ

Hollanda Ligi’nde 7 maçta 7 galibiyet alan Feyenoord karşısında üstün bir oyun sergileyen Fenerbahçe, 18. dakikada Emmanuel Emenike ile 1-0 öne geçti. Ozan Tufan’ın pasında ceza sahasına giren Nijeryalı golcü, sağ çarprazdan şutunu çekerek topu filelere göndermeyi başardı.

İlk yarıda gol fırsatlarına giren Fenerbahçe 2. golü bulamadı. İkinci yarıda Feyenoord, sarı-lacivertli takımın kalesinde tehlikeli pozisyonlar yakaladı. Dakikalar 72’yi gösterdiğinde forvet Jörgensen, Volkan’ın üzerinden aşırtmayı yolladı. Skrtel top ağlara girmeden müthiş bir hamleyle uzaklaştırmayı başararak galibiyette kritik bir dokunuş yaptı!

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin