Fenerbahçe 1-1 Sturm Graz - Maç sonucu. İzmir Marşı sürprizi.


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Fenerbahçe 1-1 Sturm Graz - Maç sonucu. İzmir Marşı sürprizi.

Son dakika. Sarı Kanaryalar UEFA'da bir üst tura yükseldi... Fenerbahçe, 2-1 kazandığı UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçının rövanşında Avusturya temsilcisi Sturm Graz ile 1-1 berabere kalarak play-off turuna yükseldi. Öte yandan Kadıköy'de Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Erdoğan'a İzmir Marşı sürprizi vardı..

Takip Et

Fenerbahçe, 2-1 kazandığı UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu ilk maçının rövanşında Avusturya temsilcisi Sturm Graz ile 1-1 berabere kalarak play-off turuna yükseldi.

2-1'lik ilk maçın rövanşında Kadıköy'de oynanan karşılaşmada Fenerbahçe'nin golü 32. dakikada yeni transfer Nabil Dirar'dan geldi. Golün asistini ise bir başka yeni transfer Valbuena yaptı.

Fenerbahçe Sturm Graz Maç sonucu

Sturm Graz'ın beraberlik golünü ise 66. dakikada Huspek kaydetti.

İlk maçı deplasmanda 2-1 kazanan Fenerbahçe, Kadıköy'de oynanan bu maçta rakibi ile 1-1 berabere kalarak UEFA Avrupa Ligi play-off turuna yükselen taraf oldu.

Fenerbahçe Sturm Graz Maç sonucu

KADIKÖY'DE ERDOĞAN'A İZMİR MARŞI VE ATATÜRK SÜRPRİZİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a, Kadıköy’de İzmir Marşı sürprizi

Medipol Başakşehir’in Club Brugge ile oynadığı UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Eleme mücadelesini izleyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün de Fenerbahçe’nin Sturm Graz’la oynadığı UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme rövanş maçını izlemek için Ülker Stadyumu’na geldi.

Fenerbahçe Erdoğan İzmir Marşı Kadıköy

İKİNCİ YARI BAŞINDA İZMİR MARŞI!

İkinci devrenin başında ise tribünlerde yerlerini alan Fenerbahçe taraftarları, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sürprizde bulundu.

Fenerbahçe Erdoğan İzmir Marşı Kadıköy

Taraftarlar ikinci 45 dakikaya İzmir Marşı ile başladı. Binlerce taraftar İzmir Marşı’nın ardından hep bir ağızdan “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” şeklinde tezahüratta bulundu.

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin