Fenerbahçe - Vardar: 1-2. Maç sonucu, Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi’ne veda etti…


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Fenerbahçe - Vardar: 1-2. Maç  sonucu, Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi’ne veda etti…

Kadıköy'de bir facia daha.. Fenerbahçe zayıf rakibi Vardar’a kendi evinde 2-1 mağlup oldu. Bu sonucun ardından Fenerbahçe’nin Avrupa macerası başlamadan bitti.

Takip Et

UEFA Avrupa Ligi Play-Off Turu'nda 2-0'lık mağlubiyetin rövanşında Vardar'ı konuk eden Fenerbahçe, sahadan 2-1'lik mağlubiyetle ayrıldı ve Avrupa macerasına çok erken veda etmiş oldu.

Müsabakanın başından sonuna kadar oyunda üstünlüğü elinde bulunduran sarı-lacivertliler, ilk yarıda Van Persie ve ikinci yarıda Ozan Tufan ile net pozisyonlardan yararlanamazken 42'de Vardar'da Tigran Barseghyan’ın yerden çektiği şut yan direğe çarpıp oyun alanına geri döndü.

İkinci yarıya da istekli başlayan Fenerbahçe yüklendikçe yüklendi ve aradığı golü 61'de buldu. Valbuena'nın kornerden ortasında Skrtel aşırdı, Neustadter topu ağlara gönderdi: 1-0. Fenerbahçe, bu dakikadan sonra gol arayışlarına var gücüyle devam etti.

Ancak 68'de gelen şok gol bütün umutları söndürdü. Hızlı gelişen Vardar atağında orta sahadan gönderilen uzun pasla Jambul Jighauri, sağ çaprazda topla buluştu. Jighauri, ceza sahası içerisine girdikten sonra Kameni'yle karşı karşıya kaldı, Aatif ve Isla'nın müdahalesinde top Jighauri’ye çarptı ve Kameni'nin altından yuvarlanarak ağlarımızla buluştu.

Müsabakada bu dakikadan sonra tempo düşerken tribünler de yer yer oyuncuları ıslıkladı. 90+2'de ise Gligorov skoru 2-1'e getirdi ve tabelayı belirledi. Fenerbahçe, Avrupa macerası bu maçın ardından oldukça erken noktalanmış oldu.

Vardar Fenerbahçe maç sonucu

OZAN TUFAN,  VAN PERSİE YUHALANDI..

Fenerbahçe taraftarı  Van Persie ve Ozan Tufan'ı, sık sık pozisyonları değerlendirememesi nedeniyle ıslıklayıp yuhaladı.

Aykut Kocaman ilk 11’de Josef’İn yokluğu nedeniyle Ozan Tufan’ı, Soldado’nun hafif sakatlığı nedeniyle Van Persie’yi tercih etti.

Hollandalı yıldız futbolcu, 58. dakikada yerini Soldado’ya bırakırken taraftarlar tarafından ıslıklandı. Ozan Tufan ise sık sık uzaktan şutlarla kaleyi denedi ancak şutlar kaleyi bulmayınca, taraftarlar tarafından protesto edildi.

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin