Fatih Portakal geliyor! İşte tarih


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Fatih Portakal geliyor! İşte tarih

Fatih Portakal nerede? tutuklandı mı? peki neden haber sunmuyor?, Sosyal medyanın en çok merak edip cevabını beklediği bu sorular, birinci ağızdan, yani bizzat Fatih Portakal tarafından cevabını buldu..

Takip Et

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında devletin bütün kurumların ve hatta özel kurumlarda dahi izinler iptal edilip işbaşı yapıldı! Ancak bir kişi, en çok merak edilen, FOX TV'nin ana haber sunucusu gazeteci Fatih Portakal ortalarda yoktu. Böyle günlerde ve haber trafiğinin belki de 50 yılda bir ancak bu kadar yoğun olduğu zamanda neden işbaşı yapmadı.

Sosyal medya onun tutuklandığı konuştu, sunuculuğunu yaptığı FOX Tv'nin merkezine(ABD) kaçtığı konuşuldu, Hatta biraz daha ileri gidilip Fethullah Gülen'in yanına kaçtığı bile dile getirildi.

ELEŞTİREN, SORGULAN VE MUHALİF OLAN DÜŞMAN DEĞİLDİR..

Fatih Portakal'ı sevmeyen ve hatta onu vatan hainliği ile suçlayanlar, her şeyi ve her kesi yanında aynı düşünceyi paylaşsın isteyenlerden oluşuyordu, Eleştirip, sorgulamayan milletlerin bireyleri artık 4'üncü dünya ülkeleirnde kaldı. Bilimde, sanatta, felsefede ekonomide ilerlemek ve hatalarımızı bulup onları ortadan kaldırmak istiyorsak eleştirmeliyiz, muhalif olmalıyız ve belki de bir çok yanlış olduğunu düşündüğümüz şeylere, karşı çıkmalıyız, evet daha doğruyu bulmak ve daha da ileri bir demokrasinin sağlam temellerini atabilmek için gerekli olan belki de budur. Fatih Portakal'a bir de bu gözle bakmalısınız..

Fatih Portakal ne zaman haber sunacak,Fatih portakal neden yok

Portakal paketlenmedi, dönüyor..

Onu istemeyenler böyle yazdı çizdi, "Portakal paketlendi". Ama o öyle değil.. Evet Fatih Portakl izin süresinin bitiminde, yani 15 Ağustos'ta farklı haber sunumu ve gündem belirleyen yorumlarıyla Fox Ana Haber sütüdyosunda görevinin başında olacak.

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin