Fatih Portakal'dan Bakan Pakdemirli'nin 'ıvır zıvır' sözlerine sert sözler


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Fatih Portakal'dan Bakan Pakdemirli'nin 'ıvır zıvır' sözlerine sert sözler

FOX TV'nın başarılı haber sunucusu gazeteci ve yazar Fatih Portakal, 'ihalesiz et' haberine 'ıvır zıvır işler' diyerek bir skandala imza atan Bakan Pakdemirli'ye sert sözlerle yüklendi.. Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli, kendisine et ihalesi hakkında soru soran FOX muhabirini maskaralıkla suçlayarak, ihalesiz et alınmasını da, "ıvır zıvır" işler olarak tanımladı. Konuyla ilgili FOX TV Ana Haber sunucusu Portakal, Tarım Bakanı Pakdemirli'ye yönelik, "Yetkiyi ele geçirdikten sonra neden kendinizi kanunların üzerinde görüyorsunuz? Size soru soran, kamuoyunu aydınlatmak isteyen gazeteciyi aşağılayabilme lüksü içerisine giriyorsunuz. İhale yapmadan bu etler Türkiye'ye girebilir mi? Kendinizi nasıl hukukun üstünde görebiliyorsunuz? Akreditasyon uygulayacaklarmış. Uygulayın ne fark eder ki. Çok meraklıydık bizde gelip..." diye yanıt verdi.

Takip Et

BAKAN'DAN GAZETECİYE VE HABERE: 'MASKARALIK', 'IVIZ ZIVIR İŞLER'

Kendisine soru sormak isteyen FOX Haber muhabirini maskaralıkla suçlayan Tarım Bakanı Bekir Pakdemirli’ye, FOX TV Ana Haber Bülteni sunucusu Fatih Portakal’dan sert yanıt geldi.

Fatih Portakal, kanunlara göre ihale edilmesi geren et alımı için ihale yapılmamasını eleştirip, bu et alımının yasal koşulları ve sağlık incelemesi gibi kanunların uygulanıp uygulanmadığına dikkat çekerek, “Bu etler geldikten sonra bu etlerin şarbon kontrolünü yaptırdınız mı? Yetkiyi ele geçirdikten sonra neden kanunların üzerinde görüyorsunuz? Ardından size soru soran kamuoyunu aydınlatmak isteyen gazeteciyi aşağılayabilme lüksü içerisine giriyorsunuz. İhale yapmadan bu etler Türkiye’ye girebilir mi? Ama bunun cevabı sizde yok sadece ıvır zıvır işlerle uğraşıyorsunuz.

FOX TV GÜNLÜK YAYIN AKIŞI - TV REHBERİ

"BU HABERLERİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ. ÇÜNKÜ BİZ GAZETECİYİZ"

Akreditasyon uygulayacaklarmış. Uygulayın ne fark eder ki… Çok meraklıydık bizde gelip… Ama bu haberleri yapmaya devam edeceğiz sayın bakan” diye konuştu.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin