Fatih Portakal'a şehitler üzerinden çirkin 'Allah Rahmet Eylesin' saldırısı


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Fatih Portakal'a şehitler üzerinden çirkin 'Allah Rahmet Eylesin' saldırısı

Dün, Hakkari Şemdinli - Kuzey Irak sınır hattında bölücü terör örgütü PKK'lı hainlerle girilen çatışmada şehit olan 8 kahraman askerimizin haberini FOX Ana Haber bülteninde sunan Fatih Portakal hakkında bazı yandaş haber gazeteleri ve televizyonları, Portakal'ın konuşmasını makaslayıp çirkin bir iftira kampanyası başlattı.. Sosyal medyada kısa sürede yayılan görüntülerde Portakal'ın şehitlerimize yönelik sarf ettiği 'Allah Rahmet Eylesin' sözleri makaslanarak sanki teröristler için sarf edilmiş gibi yansıtılıyor..

Takip Et

FOX Tv'nin başarılı haber sunucusu ve gazeteci-yazar Fatih Portakal'a bazı yandaş gazete ve televizyonlarda çirkin saldırı...

Hakkari Şemdinli'de Türk güvenlik güçleri ve bölücü terör örgütü PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada şehit olan 8 kahraman askerimizin haberinin sunulduğu anlarda İçişleri Bakanlığı'nın son dakika açıklamasını duyuran Fatih Portakal'ın, şehitlerimiz için kullandığı 'Allah Rahmet Eylesin' temennisini makaslayan bazı yandaş haber kanalı, gazete ve  sosyal medya platformları, Bakanlığın yaptığı '36 terörist öldürüldü' açıklaması duyuran Portakal'ın şehitler için söylediği 'Allah Rahmet Eylesin' sözlerini sanki teröristler için sarf etmiş gibi yansıttılar.

FATİH PORTAKAL: HABERİ YAPANLARA DAVA AÇACAĞIM 

Fox Ana Haber Bülteni'nde konuya ilişkin haberin detayları ve kendisine yapılan çirkin saldırıyı ve detayları anlatan Portakal, kendisine yapılan bu çirkin saldırı karşısında sessiz kalamayacağını ve bu saldırıyı yapanlar hakkında tazminat davası açacağını belirtti. Portakal, davadan kazanılacak olan tazminatın miktarı ne kadar olursa olsun Mehmetçik Vakfına bağışlayacağına söyledi.

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin