Facebook, Whatsapp ve Twitter neden girilmiyor?


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Facebook, Whatsapp ve Twitter neden girilmiyor?

Bugün saat 14 15'ten itibaren Türkiye genelinde başta Facebook olmak üzere sosyal medya platformlarında bir yavaşlama yaşanıyor.. Öte yandan Aynı kesinti sorunu ilerleyen dakikalarda milyonlarca kullanıcısı olan Whatsapp'ta da meydana geldi.. Şu sıralarda iki platformda da kesintiler var...

Takip Et

Facebook'a girmek için tarayıcılarını açan birçok kişi, büyük bir sürprizle karşılaştı. Facebooktan henüz detaylı bir bilgi gelmedi.

FACEBOOK, WHATSAPP VE INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?

Türkiye genelinde. Saat 14.00 itibarıyla erişim sıkıntısı yaşanıyor..  Facebook'ta bağlantı sorunu hala devam ediyor. Facebook'ta Türkiye genelinde toplamda yüzde 69 erişim sorunu yaşanıyor. 

Dünyanın en çok kullanılan fotoğraf sosyal ağı Instagram ve mesajlaşma uygulaması Whatsapp'ta da benzer bir sıkıntı yaşanıyor. Kullanıcılar tıpkı Facebook'a giriş, kullanım ve uygulama erişiminde sorun yaşıyorlar.

BAĞLANTI SORUNU NE ZAMAN ÇÖZÜLÜR?

Yaşanan bağlantı sorunlarının kısa süre içinde çözüleceği öngörülüyor.. Şu ana kadar herhangi bir resmi açıklama yapılmadı..  'Facebook çöktü mü?' Facebook neden açılmıyor? Facebook ne zaman düzelecek? soruları şimdilik cevabını bulmuş değil...

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin