Eren Bülbül'ü şehit eden Şorej kod adlı Barış Coşkun öldürüldü


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Eren Bülbül'ü şehit eden Şorej kod adlı Barış Coşkun öldürüldü

Vahşi bir hayvan gibi fotokapana yakalanan 2 PKK'lı hain düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirildi.. Giresun'da Eren Bülbül'ü şehit eden teröristin kimliği belli oldu. Etkisiz hale getirilen teröristlerden birinin Soreş kod adlı Barış Coşkun olduğu tespit edildi.. TSK, öldürülenler arasında bulunan Şorej kod adlı PKK'lının Eren Bülbül'ü şehit eden terörist olduğunu açıkladı

Takip Et

Öldürülen teröristlerin geçen yıl Ağustos ayında Maçka ilçesinde şehit olan Eren Bülbül ve Astsubay Başçavuş Ferhat Gedik’in katili olan grup içinden olduğunu açıklamıştı.

Genelkurmay Başkanlığından yapılan bilgilendirmede, Güce kırsalında yürütülen operasyonda etkisiz hale getirilen Şorej kod adlı Barış Coşkun ile Berhudan kod adlı teröristin fotokapan’a yakalandıkları anların fotoğrafı ortaya çıktı.

Eren Bülbül, Sorej PKK Barış Coşkun
Fotokapana Yakalanan Teröristler

Etkisiz hale getirilen Şorej kod adlı PKK’lı ile Berhudan kod adlı teröristin fotokapana yakalandıkları anların fotoğrafı ortaya çıktı.

Eren Bülbül, Sorej PKK Barış Coşkun
Fotokapana Yakalanan Teröristler

Terörle mücadele kapsamında Güce ilçesi kırsalında arama tarama faaliyetleri sırasında, Şabankale mevkisinde dün öğle saatlerinde güvenlik güçleri ile iki kişi oldukları belirlenen terör örgütü mensupları arasında sıcak temas sağlanmış, çatışma sonucu geçen yıl Trabzon'un Maçka ilçesinde 15 yaşındaki Eren Bülbül ve bir astsubayı şehit eden grupta yer alan iki terörist etkisiz hale getirilmişti.

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin