Erdoğan mı Akşener mi? İşte İsmail Küçükkaya'nın anketinde son durum


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Erdoğan mı Akşener mi? İşte İsmail Küçükkaya'nın anketinde son durum

FOX TV'de İsmail Küçükkaya'nın hazırlayıp sunduğu Çalar Saat programına konuk olan Koray Aydın, kurulacak olan yeni partinin genel başkanı Meral Akşener'in 2019 Cumhurbaşkanlığı (başkanlık) seçiminde aday olacağını duyurmuş ve yapılan tüm anketlerde Meral Akşener'in, Cumhurbaşkanı adayları arasından Erdoğan'ı da geride bırakarak hep birinci çıktığını ifade etmişti. Bunun üzerine İsmail Küçükkaya Twitter hesabından başlatılan bir ankette sonuçları bir anda gündeme oturdu..

Takip Et

Kritik 2019 Cumhurbaşkanlığı (başkanlık) seçimi yaklaşıyor. Şu ana kadar adaylar arasında ismi geçen ve kesinleşen tek kişi, MHP'den ihraç edilen, eski Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve eski İçişleri Bakanı Meral Akşener oldu. Genel başkanı Meral Akşener olmasına kesin gözle bakılan yeni bir parti için gün sayılırken, geçtiğimiz günlerde FOX TV'nin sabah kuşağı programı Çalar Saat'e konuk olan MHP'nin eski ağır isimlerin Koray Aydın Türkiye'nin bir anda gündemine oturan o açıklamayı yaptı. Koray, 'sayın Meral Akşener 2016'da Cumhurbaşkanı adayımız olacak' dedi.

"ERDOĞAN-AKŞENER ANKETLERİNDE HEP MERAL AKŞENER BİRİNCİ ÇIKTI"

Devlet Bahçeli'nin 'o gerçek bir ülkücü' diye adından bahsettiği Koray Aydın, Akşener'in cumhurbaşkanlığı adaylığını açıklamasının ardından çok dikkat çeken anket detayını da sözlerine ekledi:

“Anketlere göre; tüm partiler kendi adayını çıkardığı takdirde bile Erdoğan ilk turda seçilemiyor. İkinci tura da Akşener’in çıkacağı kesin görülüyor. Bu turda Erdoğan, Akşener karşısında kazanamaz. Tayyip bey 15 yıldır ülkeye hizmet ediyor. Güzel yaptığı şeyleri de görmezden gelmek olmaz. Ancak isteyen herkesle Meral Akşener’in seçimi kazanacağına dair iddiaya girerim.”

İŞTE KÜÇÜKKAYA'NIN TWİTTER HESABINDAN YAPTIĞI ANKETTE DURUM

Erdoğan Akşener Anketi son durum, Kim Cumhurbaşkanı olur?

 

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin