Erdoğan: Kılıçdaroğlu bunun bedelini ödeyecek!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Erdoğan: Kılıçdaroğlu bunun bedelini ödeyecek!

Son dakika haberi.. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kılıçdaroğlu'nın açıkladığı belgeler ve iddialar hakkında 'Bu hamlesinin bedelini ödeyecek' dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de görülen Reza Zarrab davası ile ilgili olarak 'Doğruyu yaptık, ambargoyu delmedik' dedi.

Takip Et

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yakınlarının yurt dışına para gönderdiği iddiasıyla ilgili gösterdiği belgelerin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan yeni bir açıklama geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan Kılıçdaroğlu hakkında 'Bu hamlesinin bedelini ödeyecek' dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'de görülen Reza Zarrab davası ile ilgili olarak 'Doğruyu yaptık, ambargoyu delmedik' dedi.

"BEDELİNİ ÖDEYECEK"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD'de Reza Zarrab'ın (Rıza Sarraf) tanık olduğu Hakan Atilla davasına ilişkin olarak yaptığı son dakika açıklamasında "Ambargoyu biz delmedik" dedi. "Davadan ne çıkarsa çıksın biz doğru olanı yaptık" diyen Erdoğan, İran ile ticari ve enerji işbirliğinin olduğunu hatırlatarak "Biz ABD'ye taahhütte bulunmadık" dedi.

Erdoğan, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'belge' iddialarına ilişkin olarak da "Bu hamlesinin bedelini ödeyecek" dedi. 

Kılıçdaroğlu belgeleri kimden aldığını açıkladı: Bir hamlemiz daha var!
30.11.2017

Kılıçdaroğlu belgeleri kimden aldığını açıkladı: Bir hamlemiz daha var!

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin