Erdoğan: FETÖ temsilcisi sanal mahkemeler ülkemi mahkum edemez


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Erdoğan: FETÖ temsilcisi sanal mahkemeler ülkemi mahkum edemez

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD'de Reza Zarrab'ın 'itirafçı' olduğu Hakan Atilla davasına ilişkin Kars'ta 'FETÖ'nün temsilcileriyle kurulan mahkemeler ülkemi mahkum edemez...' açıklaması yaptı.. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasının detayları

Takip Et

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kars 6. Olağan İl Kongresi'ne katılmak üzere Kars'a gitti. 

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:
''250 şehidimiz olur 2 bin 193 gazimiz olur ama birileri Amerika'ya gider birileri Batı'nın değişik ülkelerine gider ama bu ülkenin asıl sahipleri burada kalır. Biz buradayız onlar nerede? Kimisi Hans'ın kulu kölesi oluyor, kimisi George'un kulu kölesi oluyor, kimisi kurulan sahte mahkemelerde yargılanmak suretiyle güya benim ülkemi yargılamaya kalkıyor. Boşuna uğraşmayın. Bizim abdestimizden şüphemiz yok ki namazımızdan şüphemiz olsun. Öyle sanal oluşturulan mahkemelerle, o Feto denilen alçağın uydurma temsilcileriyle kurulan mahkemeler asla benim ülkemi mahkum edemez.

KARS'A UÇAK BİLETİ FİYATI İNDİRİMİ MÜJDESİ
Şimdi (THY) uçak fiyatlarını da inşallah indirecekler. İnşallah fiyatların düştüğünü hafta sonunda da seferlerin arttığını duyacaksınız.

KILIÇDAROĞLU'NUN İDDİALARI

Bir müddet önce ana muhalefetin başındaki zat bir iddia ortaya attı. Görünüşte laflar çok büyük ama özüne baktığınız ortada tam bir komedi var. Bu şahıs Çorum'da söylediğini beyan ettiği bir takım iddialara atıfta bulundu. Arkadaşlarımız aradılar böyle bir konuşma bulamadılar. Beyefendi 17 Kasım'da Çorum'a hiç gitmemiş o gün Tekirdağ'daymış. Çorlu ile Çorum'u karıştırdı. Güya siyasi hayatının en önemli açıklamasını yapıyor. Daha Çorum ile Çorlu'yu ayırt edecek durumda değil. Ne diyor senin çocukların vergi cennetlerine para gönderdi mi göndermedi mi? Bana söylüyor. Hesap uzmanıymış ya oturup hesaplaşalım diyor. İstanbul'daki toplantıda gayet açık cevap verdim çocuklarım yurtdışında hiçbir yere para göndermediler. Yurtdışı bankalarında çocuklarımızın eniştemin dünürlerimin böyle bir parası yok. Elinde bir takım kağıtlar sallayarak bilmem ne adasındaki hesaba şu kişi bu kadar milyon dolar yatırdı diye güya iddilarını belgelendirdi. Belge dediği bu kağıtları düne kadar da kimseye vermedi.

''BİRİLERİ BU ZATI FENA HALDE TONGAYA DÜŞÜRMÜŞ''

Benim veya yakınlarımdan birinin yurtdışındaki hesaba giden tek kuruş parası olmadığını söyledim. Bu 5 arkadaştan bir tanesi güya benim özel kalem müdürümmüş benim öyle bir özel kalem müdürüm olmadı o isim bir işadamı. Zerre kadar aklın olsa bu isim özel kalem müdürü mü bir sor. Ama kılavuzu karga olanın... Dün belge dedikleri kağıtları gördükten sonra anladık ki birileri bu zatı fena halde tongaya düşürmüş. Sürekli sahte belgelerle iddialarla bu zatı rezil kepaze ediyorlar.''
Cumhurbaşkanı, ilk kongresindeki konuşmasına başlamadan önce meydanda otobüs üzerinden halka hitap etti.

Erdoğan buradaki konuşmasında ise şu ifadeleri kullandı:
''Kimse bu ülkede vatan topraklarımızı böleceğini de zannetmesin. Buna gayret edenler şunu bilsinler. Nasıl Cudi'de, nasıl Tendürek'te, Kandil'de onlara F16'larla bombalar yağdırdıysak, onları nasıl orala gömdüysek bundan sonra da gömmeye devam ederiz.
1 hafta içinde 100 tane terörist etkisiz hale getirildi. Eğer bu ülkeyi bölmeye gayret etmeye devam ederlerse, bu 100'ler 200 olacaktır, 300 olacaktır, bin olacaktır. Benim milletimin huzuru, refahına kimse kastetmeye gayret etmesin. Biz milletimizin birliği için varız.
Uçak biletleri biraz pahalı mı? Ben de otobüsten inmeye doğru vali bey de kulağıma fısıldadı. THY Yönetim Kurulu başkanına dedim ki burada fiyatlar pahalıymış talep de artmış. Hele hele Sarıkamış hareketlenmiş. Bu şehitler diyarına hem hafta sonu seferleri artırın fiyatları da gözden geçirerek indirin dedik. Başkan da gözden geçireceğiz dedi biz de bunu takip edeceğiz. Bakanıma talimatı veriyorum ben konuşmama geçerken sen bakanımız Ahmet Bey'le görüş. FETÖ alçağı nerede? Amerika'da. Demek ki bunu Amerika çok seviyor o da Amerika'yı seviyor.''

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin