Erdoğan: Ekonomik savaşı kaybetmeyeceğiz. Yastık altındaki dolarları bozdurun


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Erdoğan: Ekonomik savaşı kaybetmeyeceğiz. Yastık altındaki dolarları bozdurun

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan "Ekonomik savaşı başarılı bir şekilde vereceğiz" dedi. Ayrıca Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan, yarın sel felaketinden zarar gören Ordu'ya gideceğini söyledi. Erdoğan yastık altındaki dolarları bozdurun çağrısı yaptı.

Takip Et

Bayburt’ta bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan Baksı Müzesi ziyaretinin ardından beraberindekiler cuma namazı için Ulu Cami'ye gitti.

Cuma namazı sonrası açıklamalarda bulunan Erdoğan, Ordu’da yaşanan sel felaketinin de atlatılacağını belirterek ‘İnşallah bu felaketleri de atlatacağız ama ekonomik savaşı da başarılı bir şekilde vereceğiz.” diye konuştu.

Erdoğan, Doğu Karadeniz'in bu ara hep afet imtihanıyla karşı karşıya kaldığına işaret ederek, "Hayırlısıyla bu afetleri atlatırız. İnşallah bu felaketleri de atlatacağız ama ekonomik savaşı da başarılı bir şekilde vereceğiz." diye konuştu.

Erdoğan, Bayburtluların Kurban Bayramı'nı tebrik etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanı Naci Ağbal, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AK Parti Erzurum Milletvekili Recep Akdağ ile Vali Ali Hamza Pehlivan da cuma namazını Ulu Cami'de kıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Bayburt'a gitti. Erdoğan, Gümüşhane Geçişi Çevre Yolu açılış töreninde konuştu. 

Erdoğan'ın konuşmasından satır başları; Ordu'da yaşanan sel felaketinden etkilenen kardeşlerimize geçmiş olsun dileklerimi iletmek istiyorum. Devletimiz bütün imkanlarıyla sel felaketinde zarar gören vatandaşlarımızın yanındadır. 

Dolar bizim yollarımızı kesemez. Ama yastığının altında doları olan varsa gitsin bozdursun. Doları altını olan varsa gelin yerli parayla değiştirelim, milletçe bunlara yanıt verelim. Bizim bu birliğimiz beraberliğimiz Batı'ya en büyük cevap olacak. 

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin