Erdoğan'dan İYİ Parti açıklaması: Bizim için gerçekten felaket!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Erdoğan'dan İYİ Parti açıklaması: Bizim için gerçekten felaket!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 23 Nisan Resepsiyonu'nda gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan, 15 CHP'li vekilin İYİ Parti'ye geçmesiyle ilgili 'Güneş Motel'den daha beter.. Parlamentomuzun durumu! bizim için gerçekten felaket..' dedi.

Takip Et

SON DAKİKA. ERDOĞAN'DAN İYİ PARTİ AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 CHP'li vekilin İYİ Parti'ye geçmesine ilikin ilk açıklamayı yaptı.  Erdoğan, Bunun ötesinde senin 15 milletvekilin partinden ayrılıyor, sözde İYİ Parti'ye geçiyor. Sözde İYİ Parti'de, bugün onların koltuklarında o geçenler var mıydı? Bugün oraya onlar oturdu mu? Bu nasıl bir iş? Bunun ahlaki bir yanı olabilir mi? Bunun Güneş Motel olayından çok daha öte bir durumu söz konusu? Parlamentomuzun bu duruma düşmesi! Bizim için gerçekten bir felaket.. dedi

ABDUL GÜL SORUSU: “BUNU ONA SORUN”

‘Abdullah Gül aday olacak mı?’ sorusuna Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Bunu ona sorun” yanıtını verdi.

İLGİLİ HABER

"YSK KARARI CUMARTESİ DE VEREBİLİRDİ"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, ''YSK, mesala kararı cumartesi de verebilirdi. YSK kararı cumartesi verseydi belki o zaman bu 15ler olayı olmayabilirdi. Gerek sözde İYİ, gerekse CHP bu zor duruma düşmeyebilirdi." dedi.

İLGİLİ HABER

''BU İŞİN ÇÖZÜM YERİ SANDIKTIR''
Parlamentomuzun bu duruma düşmesi bizim için gerçekten bir felaket. Ama 24 Haziran’da benim vatandaşlarım parlamentoyu bu derece kirli duruma düşürenlere gereken cevabı verecektir. Çünkü demokrasinin nezaketi bu anlayışlarla olmaz. Bu işin çözüm yeri sandıktır. 24 Haziran’da gereken dersi alacaklardır. Önce hep sandık sandık sandık dediler şimdi de baskın seçim diyorlar. Siz istediniz. Şimdi niye baskın seçim diyorsunuz? Er meydanı dediniz buyrun meydan. Benim daha 1.5 senem vardı. 1.5 sene daha ben bu makamda durabilirdim. Sen zaten yenilgi yenilgi alıştın bu işe. Tek maharetin kongreleri iyi kazanıyorsun. Sandıklarda her zaman kaybediyorsun” dedi.

İLGİLİ HABER

ÖZGÜR ÖZEL'İN SÖZLERİ:  "AŞAĞIDA OLSAM ONA GEREKEN DERSİ VERİRDİM"
Erdoğan, CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel’in, Meclis Genel Kurulu’ndaki konuşması sonrasında yaşananların anımsatılması üzerine de şunları söyledi: “Aşağıda olsam, ona gereken dersi verirdim. Orada o terbiyesizliği yapan kişi, grup başkanımıza karşı parmak sallayan kişi, terbiyesizin tekidir. Aşağıda oturmuyorum, oturduğum makam yukarıda. Aşağıda olmuş olsam, ona sadece ağzının payını değil, ona verilmesi gereken dersin en büyüğünü verirdim. Senin 15 tane milletvekilin partiden ayrılıyor, sözde İyi Parti'ye geçiyor. Sözde İyi Parti'ye onların koltuklarından geçenler var mıydı, onlar oturdu mu?"

İLGİLİ HABER
Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin