Erdoğan, AKP'nin 14 adayını daha açıkladı: İşte o isimler


yayincilar/haber-oku/haber-okux60.jpg Kaynak: Haber Oku
Erdoğan, AKP'nin 14 adayını daha açıkladı: İşte o isimler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AKP'nin 14 ildeki adayını açıkladı.. Açıklanan isimler arasında 'Erdoğan'a zehirli yılan' diyen Eski CHP'li Savcı Sayan'da var.. Öte yandan Erdoğan, 'Gürültü ve görüntü kirliliği oluşturan propaganda yöntemlerini tamamen terk ediyoruz. Araç giydirme, gazete ve TV reklamları gibi çalışmalara devam edeceğiz.." dedi. İşte Erdoğan'ın açıkladığı 14 ilin başkan adaylarının isimleri

Takip Et

İŞTE AÇIKLANAN 14 İLİN BAŞKAN ADAYLARI

Ağrı - Savcı Sayan

Aksaray - Evren Dinçer

Bilecik -Nihat Can

Erzincan -Cemalettin Başsoy

Edirne – Koray Uymaz 

Iğdır – Adil Aşırım 

Isparta – Şükrü Başdeğirmen 

Kars – Ensar Erdoğdu

Kırşehir – Yaşar Bahçeci

Kütahya – Ahmet Sami Kutlu

Siirt – Ali İlbaş

Tunceli – Gökhan Arslan

Van – Necdet Takva

Zonguldak - Ömer Selim Alan

AKP AĞRI ADAYI SAVCI SAYAN KİMDİR?

İzmir'de AKP'den 7. sıra milletvekili olan eski CHP'li Savcı Sayan'ın, koltuk uğruna AKP'den milletvekili olanlara çok sert sözlerle yüklendiği ortaya ortaya çıktı. Saya'ın sözleri "ikinci Numan Kurtulmuş vakası" olarak yorumlandı.

Sayan'ın CHP'deki "koltuk meselesi"ne değinirken "Verince baştacı vermeyince, kapı dışarı, biz iyiyi de biliriz kötüyü de biliriz. Biz kötüyü bilmeseydik hepimiz şimdi AKP'de  milletvekili olurduk." dediği ortaya çıktı.

Savcı Sayan'ın CHP'nin 32. CHP Olağan Kongresi'nde AKP'yi anlatan açıklaması sosyal medyayı salladı.  Erdoğan'a aldanılmaması gerektiğini belirten Sayan, "AKP ve Tayyip Erdoğan gömlek değiştirdik dedi aldanmayın. Yılanlarda gömlek değiştirir ama zehirleri bitmez " ifadelerini kullanıyor.

"Burada AKP'yi konuşalım, AKP'nin icraatlarını konuşalım,  AKP'nin zulmünü konuşalım" sözleriyle başlayan Sayan şöyle devam ediyor:

"CHP'deki mesele koltuk meselesi. Verince baştacı vermeyince, kapı dışarı, biz iyiyi de biliriz kötüyü de biliriz. Biz kötüyü bilmeseydik hepimiz şimdi AKP'de  milletvekili olurduk... AKP'liler Hz Ömer'in adaletini getirecekti.  Hz Ömer devletin mumu ile devlet işlerini, kendi mumu ile özel işlerini yapardı. Ama bunlar gemilerde kimin mumunu yakıyorlar. Katar'da para alırken kimin benzinini kimin uçağını kullanıyorlar. AKP ve Tayyip Erdoğan gömlek değiştirdik dedi aldanmayın. Yılanlarda gömlek değiştirir ama zehirleri bitmez "

Kaynak: Haber Oku

Youtube Kanalımızı Takip Edin