Son dakika: Afrin'de az önce Türk Askeri Helikopteri düşürüldü!


Haber Oku Kaynak: Haber Oku / Şehir: Genel
Son dakika: Afrin'de az önce Türk Askeri Helikopteri düşürüldü!

Son dakika haberi.. Afrin'de 1 Türk Askeri Helikopter düşürüldü.. Helikopterin düşürüldüğünü AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu, Erdoğan, Afrin Harekatı'nda bir helikopterimiz düşürüldü.. açıklaması yaptı.. DHA'nın haberinde ise "Hatay'ın Kırıkhan ilçesinin karşı tarafına düşen helikopterin enkazına ulaşılmaya çalışıldığı" bildirildi.

Takip Et

Son dakika... Afrin'de bir Türk askeri helikopter düşürüldü... Olaya ilişkin yapılan açıklamada şehit veya yaralı olup olmadığı bilgisi henüz belirtilmedi.. DHA'nın haberinde ise "Hatay'ın Kırıkhan ilçesinin karşı tarafına düşen helikopterin enkazına ulaşılmaya çalışıldığı" bildirildi.

Son dakika: 15:20: Yaralı askerlerin Kırıkhan Devlet Hastanesine getirildiği, belirtiliyor...

BÖLGEDE HAREKETLİLİK ARTTI
Helikopterin düşürüldüğü bilgisinin ardından bölgedeki hava trafiği de arttı. Çok sayıda helikopter ve uçak bölgeye sevk edildi.

Afrin'de düşen Türk helikopteri

“BİR HELİKOPTERİMİZ DÜŞÜRÜLDÜ”
Zeytin Dalı Harekatı’nı değerlendiren Erdoğan “Bu sabah itibariyle 1141 terörist etkisiz hale getirildi. Az önce bir helikopterimiz de düşürüldü. Tabi ki bütün bunlar olacak. Bir savaşın içindeyiz. Kaybımız da verdirdiğimiz kayıplar da olacak. Belki bizim bir helikopterimiz gidecek ama onlar bunun bedelini katbekat ödeyecekler.” dedi....

İLGİLİ HABER

DHA’nın geçtiği haberde ise “Hatay’ın Kırıkhan ilçesinin karşı tarafına düşen helikopterin enkazına ulaşılmaya çalışıldığı” bildirildi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul İl Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nda konuştu.

 

Erdoğan'ın konuşması özetle şöyle:

"Ülkemizde değişimin ve yenileşmenin öncülüğünü AK Parti olarak kimseye bırakmamakta kararlıyız. Başka partilerde bazıları sıkı sıkıya koltuklarına yapışabilirler ama AK Parti'de öyle olmadı, olmayacak. Çünkü bizim için siyaset ülkeye ve millete hizmet yolunda bayrak yarışıdır. Bu ekip çalışmasında günü geldiğinde her arkadaşımız bayrağı yeni bir kardeşimize devrederek kendisi farklı hizmet alanlarına yönelmekten asla imtina etmedi, etmeyecektir. Bu bir davadır, hizmet etmede alan çoktur. Bugün de İstanbul'da işte böyle bir bayrak değişimine şahit olduk. Kendi içimizde, sadakat ve teslimiyeti gerçekleştiremezsek başarı mümkün değildir.

Afrin herakatında bir askeri helikopterin düşürüldüğünü açıkladı

'EKSİKLERİMİZ ELBET VARDIR'

Bir yandan belediyelerimizle bir yandan geçtiğimiz 15 yıllık dönemdeki hükümetlerimiz, bakanlıklarımız, resmi kuruluşlarımız vasıtasıyla İstanbul'u tarihine ve şanına yakışır bir şehir hale getirmeye gayret ediyoruz. Eksikliklerimiz elbette vardır, her şey tamdır diyemem, böyle bir iddiam da yok. Hatalarımız da olmuştur ama milletimiz şundan emin olsun ki nasıl bu ülkeye karşı taammüden en küçük bir zarar verme düşüncemiz ve eylemimiz olamaz ise İstanbul'a karşı da aynı hissiyat içindeyiz. Hiç kimse merak etmesin eksikler giderilir, hatalar düzeltilir.

KIZIL ELMA O BÜYÜK HEDEFİN 

Batı için İstanbul Türk’tür; yani İslam’ın sembolüdür. Doğu için de İstanbul Türk’tür; yani ecdadımızın ‘Kızıl Elma’ dediği o büyük hedefin, o hiç bitmeyecek büyük yürüyüşün sembolüdür.”

Kaynak:

Youtube Kanalımızı Takip Edin